Map Search

Map Search

0.1 km
Search

Shell American Express

Shell American Express

Het antwoord op de vragen “Waar betalen met American Express” of “Shell American Express” vindt je hier. Zo weet je meteen waar je wel en niet Amex Miles kunt sparen. Miles die je in kunt wisselen tegen luxe artikelen of u spaart even door voor een mooie reis.

Om je voor te lichten, te wijzen op de voor- en nadelen van een creditcard en u zo inzicht te geven wat de creditcard is die bij u past, en dat kan heel goed de combinatie Shell American Express zijn.

Service tanken met American Express

Vooruitstrevend. Zo mag je Shell beslist noemen sinds de creditcard van American Express er gebruikt kan worden. Want betalen met American Express bij Shell kan gewoon. Daarmee vergroot Shell niet alleen de al geroemde klantenservice, maar wordt Shell nóg toegankelijker. Bovendien geeft het Shell een straatlengte voorsprong op de concurrentie. Zeker internationale toeristen en reizigers – net als alle andere wereldburgers- zullen het feit dat Shell American Express accepteert met instemming hebben begroet.

Het spreekt voor zich dat met de creditcards van American Express alle diensten die Shell aanbiedt, betaalt kunnen worden. Hoewel dat hoofdzakelijk zal bestaan uit het tanken van benzine of diesel, neemt u dus ook drinken, snoep en lectuur mee uit de Shell-shop. American Express Shell wordt voortaan in één adem genoemd. Zoveel is zeker.

Acceptatie American Express

Tanken bij Shell met American ExpressIn Nederland wordt bepaald niet standaard de mogelijkheid geboden om met American Express te betalen. Sterker nog: de aanvaarding ligt procentueel zelfs vrij laag. Amex wordt doorgaans wel in Nederlandse restaurants en hotels geaccepteerd, anders ligt dat in winkels. Zelfs op internet is acceptatie niet altijd vanzelfsprekend. Wereldwijd staat de acceptatie daarentegen te boek als goed.

Shell steekt dus nadrukkelijk de nek uit en weet zich opnieuw te onderscheiden door wél met American Express te werken. Het bekleedt zo de koppositie en biedt zo nét even weer meer service aan de klanten. De combinatie Amex Shell is voortaan vanzelfsprekend. Het zal Shell bepaald geen windeieren leggen en benadrukt ook de servicegerichte aanpak van het bedrijf.

Aanvragen American Express credit card

American Express Flying Blue Silver Card

De American Express FB Silver Card is het eerste jaar geheel gratis.

Het aanvragen van een Shell American Express creditcard biedt voordelen. De betaalkaarten hebben bijvoorbeeld geen limiet. Ook aantrekkelijk is het spaarsysteem. Bij elke besteding worden punten (ook wel Miles genoemd) gespaard. Ook de service van Amex wordt alom geprezen. Een ander sterk punt is het veiligheidsaspect. Mensen die onverhoopt hun creditcard verliezen, lopen bij normaal, verantwoord gebruik maar een beperkt risico. Overigens is een Amex-creditcard niet aan een bank verbonden. De creditcard van American Express past gewoon bij elke bankrekening.

Opening Hours

Monday

00:00-00:00

Tuesday

00:00-00:00

Wednesday

00:00-00:00

Thursday

00:00-00:00

Friday

00:00-00:00

Saturday

00:00-00:00

Sunday

00:00-00:00

Address

Our Address:

Carel van Bylandtlaan 30, 2596 HR Den Haag

GPS:

52.0938046, 4.3126088

Telephone:

-

Email:

-