Tanken met American Express

Betalen met Amex bij tankstations

Niets is makkelijker dan bij een tankstation afrekenen met je pinpas of creditcard. Geen gedoe met gepast betalen of wisselgeld, maar gewoon snel je pas door de automaat halen en klaar!

Het wordt helemaal makkelijk als bij een onbemand tankstation gaat tanken. Dan is het niet eens meer nodig om naar binnen te gaan en af te rekenen maar, kan je gewoon betalen aan de pomp en direct weer doorrijden.

Het voordeel van tanken met American Express of een andere creditcard is dat je alle betalingen in één overzicht hebt. Handig als je tankkosten moet voorschieten en kan declareren. Bij zo goed als alle stations worden creditcards geaccepteerd als betaalmiddel, maar als je gaat tanken met American Express krijg je er ook nog iets voor terug. Je spaart met deze AMEX-kaart dan ook nog eens voor Flying Blue miles of American Express Rewards punten.

Tanken bij Shell met American Express

Shell tankstations accepteert American Express Creditcards2 Het maakt niet zo heel veel uit bij welke keten je tankt, op enkele uitzonderingen na accepteert men overal American Express bij het tanken. Dus als je jezelf de vraag stelt: Kan ik betalen met American Express bij Shell? Dan is het antwoord volmondig: "Ja!" Shell accepteert American Express bij het tanken, maar ook als met met American Express bij BP wilt betalen, dan is dit mogelijk. Vanzelfsprekend accepteert ook een keten als Texaco American Express creditcards. Maar ook Total accepteert American Express als betaalmiddel voor het tanken.

Showing 48 from 48 Items

Toggle Filters
Count:
Sort by:
Order: