Radius: Off
Radius:
km Afstand aanpassen
Search

American Express accepterende bedrijven

American Express accepterende bedrijven zijn in Nederland volop te vinden. Sterker nog, elke maand worden het er meer! Je kunt in bijna alle restaurants en hotels betalen met American Express, maar ook warenhuizen, kledingwinkels, tankstations, supermarktketens (waaronder alle Jumbo supermarkten), en diverse grote en kleine webwinkels accepteren de steeds populairder wordende creditcard. Albert Heijn accepteert American Express helaas nog niet.

Benieuwd naar alle American Express accepterende bedrijven in Nederland? Wij bieden je een lijst met alle bedrijven waar American Express (AMEX) geaccepteerd wordt. Deze lijst is uniek in Nederland en is opgesteld door fanatieke AMEX creditcard gebruikers.

Bestel hier snel bijv. je American Express. Nu het 1 jaar gratis of met korting!

Populaire American Express Creditcards

Waar betalen met American Express?

Jumbo Accepteert American Express Creditcards

Bij alle Jumbo supermarkten in Nederland kan je betalen met American Expres creditcard. (Foto: Jumbo Enschede)

In Nederland zijn de creditcards van American Express sterk in opkomst, zeker vergeleken met de creditcards van bijvoorbeeld Visa en MasterCard. Je kunt je dan ook terecht afvragen: “Waar betalen met American Express?”.

Waarom zou je dan tóch kiezen voor American Express en waar wordt American Express geaccepteerd? Ten eerste bieden de creditcards veel voordelen als je regelmatig op reis gaat. Je krijgt upgrades, toegang tot airport lounges en je spaart voor gratis vliegtickets. Ten tweede is de Flying Blue Silver een relatief goedkope creditcard, die je als nieuwe klant zelfs het eerste jaar gratis aangeboden wordt!

Tot slot krijg je als houder van een AMEX creditcard veel aantrekkelijke beloningen in de vorm van Membership Rewards, een gratis creditcard voor familie of vrienden en toegang tot de pre-sale van Ticketmaster voor concerten van bijvoorbeeld Justin Timberlake, Queen en vele andere topartiesten.

Ook in het buitenland geniet je van al deze voordelen. Wanneer je American Express vergelijkt met de VISA creditcards of een creditcard van MasterCard, dan zijn met name de eerder genoemde extra’s en gratis vliegtickets zeer interessant.

Gebruiksgemak van een American Express creditcard

De acceptatie van American Express is belangrijk voor het gebruiksgemak. Zoals je net al hebt gezien, wordt de kaart in Nederland steeds vaker geaccepteerd. Om het je nog gemakkelijker te maken kun je de American Express creditcard zelfs ook via PayPal gebruiken. De AMEX creditcard is bij PayPal namelijk in te stellen als betaalmethode.

Met American Express gekoppeld aan je PayPal rekening vergroot je het aantal betaalmogelijkheden enorm. Vrijwel alle webshops, vliegmaatschappijen en reisorganisaties ondersteunen tegenwoordig PayPal. Kortom; de acceptatie van American Express zit in Nederland in de lift en er zijn al behoorlijk wat bedrijven waar je met American Express kunt betalen. 

Top 5 American Express accepterende bedrijven

Albert Heijn Accepteert Geen American Express

Albert Hijn (AH) is 1 van de weinige supermarkten die nog geen AMEX accepteert (Foto: Logo Albert Heijn)

Wanneer je al een Visa of MasterCard creditcard hebt is een American Express creditcard ook een goede aanvulling. Zo kun je per winkel en betaling kiezen welke creditcard voor jou het meeste voordeel of rewards biedt. Ook heb je met een extra creditcard net even wat meer financiële ruimte aan het eind van de maand, of wanneer je het bestedingslimiet op een andere creditcard al hebt bereikt.

Overzicht van American Express accepterende bedrijven

Maar waar kan ik betalen met American Express in Nederland? Kijk daarvoor in de onderstaande categorieën. Je treft hiermee het meest complete overzicht van waar je kunt betalen met American Express. Je vindt daar alle winkels en bedrijven waar je met American Express creditcards kan betalen (ook zakelijk). Je hoeft je dus voortaan niet meer zelf af te vragen waar je met American Express kan betalen.

De acceptatie American Express in Nederland wordt elk jaar beter. Elke maand sluiten zich meer bedrijven en winkels aan bij deze populaire creditcard die bovendien een chique uitstraling garandeert.

Gratis Creditcard aanvragen en miles sparen

Betalen met je gratis creditcard

American Express Flying Blue Silver Card

De Silver Card is het eerste jaar 100% gratis.

Wil je ook snel een creditcard aanvragen van American Express en profiteren van alle extra’s en rewards die deze creditcard biedt? Je kunt de American Express Flying Blue creditcard gratis een jaar uitproberen. Wanneer je niet voor de jaren volgend op het eerste jaar wil betalen voor de creditcard, dan moet je niet vergeten deze op tijd weer op te zeggen.

Opzeggen van de American Express creditcard kan telefonisch op 020 – 504 8000 (Consument) of 020 – 504 8700 (Zakelijk) of direct via de website van American Express en dient minimaal 1 maand voor het aflopen van het eerste jaar worden gedaan. De klantenservice van American Express is erg vriendelijk en professioneel en een opzegging wordt altijd snel door ze verwerkt.

Photo designed by Freepik