Prepaid Creditcards in Nederland

Wel de voordelen niet de nadelen

Een prepaid creditcard heeft alle voordelen van een ‘normale’ creditcard, maar geen van de nadelen. Hij werkt als een normale creditcard, je kunt er dus overal gebruik van maken. Van Tokio tot Terschelling, overal waar standaard creditcards worden geaccepteerd kun je terecht. Maar in tegenstelling tot de ‘normale’ creditcard, is hij zonder extra kosten en ook mét een BKR notering aan te vragen. Dit komt omdat je hem zelf oplaadt, bijvoorbeeld via iDEAL.

De beste Pre Paid creditcard

De pre-paid creditcard van MasterCard is wat ons betreft de beste keus; hij is goedkoop, hij is betrouwbaar en overal te gebruiker waar je een ‘normale’ MasterCard ook kunt gebruiken. Gebruik jij je creditcard voornamelijk voor het boeken van je vakantie, tijdens je verblijf in het buitenland of in de Apple App Store dan is de MasterCard PrePaid CreditCard Creditcard zeker een aanrader.

Zonder extra’s

Een prepaid creditcard is een ‘basic’ creditcard. Je krijgt geen gratis verzekering bij al je aankopen, er is geen spaarsysteem en je aankopen worden niet CO2-neutraal gemaakt. Verwacht je meer extra’s? Dan kun je beter voor een ‘normale’ creditcard gaan, bijvoorbeeld één uit de top 5 van creditcards.

Conclusie

Eigenlijk is een prepaid creditcard super flexibel. Goedkoper dan de meeste normale creditcards en door iedereen aan te vragen. Een prepaid creditcard is niet alleen erg handig om achter de hand te hebben, maar ook voor aankopen in het buitenland en op internet. Verwacht je geen extra’s en ben je op zoek naar een basic creditcard? Dan is een prepaid creditcard de beste optie.

GWK Passport PrePaid
GWK Passport PrePaid
Jaarbijdrage: €9,95 Bestedingslimiet: €n.v.t. Verzekering: n.v.t. dagen

MasterCard Prepaid
MasterCard Prepaid
Jaarbijdrage: € 14,95 Bestedingslimiet: Geen! Verzekering: 180 dagen

Money2Go MasterCard
Money2Go MasterCard
Jaarbijdrage: €19,95 Bestedingslimiet: €n.v.t Verzekering: Geen dagen

Moneybooker / Skrill PrePaid MasterCard
Moneybooker / Skrill PrePaid MasterCard
Jaarbijdrage: €10 Bestedingslimiet: €n.v.t. Beste PrePaid Card

VIABUY PrePaid MasterCard
VIABUY PrePaid MasterCard
Jaarbijdrage: €19,90 Bestedingslimiet: €n.v.t Verzekering: Geen dagen