Goedkoopste creditcard

De goedkoopste creditcards vergelijken. Zoek niet verder en vraag direct een goedkope creditcard aan!

Waar ben je naar op zoek?


Zoeken binnen overzicht:
Filter overzicht op: • MasterCard Classic aanvragen
  +Vergelijk details

  Jaarlijkse bijdrage
  € 20,00

  Bestedingslimiet
  € 2.500,00

  Benodigd inkomen
  € 13.800,00 P/j

  + Meer informatie
 • American Express Flying Blue Silver aanvragen
  +Vergelijk details

  Jaarlijkse bijdrage
  € 75,00

  Bestedingslimiet
  Geen limiet

  Benodigd inkomen
  € 23.000,00 P/j

  + Meer informatie
 • MasterCard Gold aanvragen
  + Vergelijk details

  Jaarlijkse bijdrage
  € 32,50

  Bestedingslimiet
  € 5.000,00

  Benodigd inkomen
  € 15.000,00 P/j

  + Meer informatie
 • ANWB Visa Card aanvragen
  + Vergelijk details

  Jaarlijkse bijdrage
  € 14,50

  Bestedingslimiet
  € 2.500,00

  Benodigd inkomen
  € 27.500,00 P/j


  Direct creditcard aanvragen in de beveiligde omgeving van VISA

  027500
  + Meer informatie
 • Knab Visa Creditcard aanvragen
  + Vergelijk details

  Jaarlijkse bijdrage
  € 60,00

  Bestedingslimiet
  € 5.000,00

  Benodigd inkomen
  Geen

  + Meer informatie
 • Bijenkorf Card aanvragen
  + Vergelijk details

  Jaarlijkse bijdrage
  € 16,50

  Bestedingslimiet
  € 2.500,00

  Benodigd inkomen
  Geen

  + Meer informatie
 • Holland Visa Card aanvragen
  + Vergelijk details

  Jaarlijkse bijdrage
  € 19,95

  Bestedingslimiet
  € 1.300,00

  Benodigd inkomen
  Geen


  Direct creditcard aanvragen in de beveiligde omgeving van VISA

  19.95Geen
  + Meer informatie

Creditcards vergelijken

Foutmelding

Maximaal 3 creditcards kunnen tegelijk worden vergeleken.

×

De goedkoopste creditcard aanvragen? Wij hebben alle goedkope creditcards inclusief bijkomende kosten op een rijtje gezet. Het is belangrijk om vooral op de jaarlijkse kaartbijdrage en de kosten van het betalen met de creditcard in het buitenland te letten. Een goedkope creditcard is uitermate geschikt om voor diensten of producten te betalen. Alle creditcards worden wereldwijd geaccepteerd.

De kosten van de goedkoopste creditcard


De goedkoopste creditcard aanvragen bij Bijenkorf
Voor een creditcard betaal je meestal een vast bedrag per jaar. Uiteraard betaal je het liefst zo min mogelijk! De zoektocht naar de goedkoopste credit kaart gaat echter veel verder dan alleen kijken naar de jaarlijkse kosten.  De kosten moeten namelijk worden afgewogen tegen de voorwaarden van de bank of creditcardmaatschappij.

Overzicht van kosten creditcard

Als houder van een creditcard betaal je jaarlijks een vast bedrag. Dit bedrag kan variëren van ongeveer €10,00 tot maar liefst €700,00 per jaar voor een zakelijke creditcard. Hoe hoger de jaarlijkse kosten, hoe hoger het bestedingslimiet en hoe beter de verzekeringsvoorwaarden.

De goedkoopste creditcard is dus niet noodzakelijk de beste keus! Let bij het zoeken naar de goedkoopste creditcard consumentenbond ook op de debetrente. Dit is de rente die je moet betalen wanneer je je rekening niet op tijd betaalt. Deze rente varieert per bank of creditcardmaatschappij. Daarnaast worden er transactiekosten in rekening gebracht wanneer je je creditcard gebruikt om te pinnen of als je geld overboekt naar je bankrekening.

Gratis creditcard bestaat niet echt (of wel?)

Creditcardmaatschappijen verdienen hun geld aan de voorgenoemde kaartbijdrages en transactiekosten. Een gratis creditcard bestaat dus niet, zou je zeggen… of toch wel? Hoewel er inderdaad geen volledig kosteloze creditcards bestaan, is er echter wel een mogelijkheid om de kosten te omzeilen. Veel creditcards zijn het eerste jaar volledig gratis. Door elk jaar op tijd op te zeggen en over te stappen naar een andere maatschappij, beschik je over een ‘gratis’ creditcard.

Stappenplan – vind de goedkoopste creditcard!

De beste creditcard vinden voor jouw budget is niet altijd even makkelijk, aangezien het een enorm persoons afhankelijke kwestie is. CardGuide raadt consumenten met een beperkt budget dan ook aan om een creditcard te kiezen die het eerste jaar gratis is. Deze kun je vervolgens opzeggen voor het jaar voorbij is, en overstappen op een andere gratis creditcard.

Geen zin in jaarlijks overstappen? Volg dan het volgende stappenplan om de goedkoopste kaart te vinden.

Stap 1 – Check je bankpakket

Om te voorkomen dat hun klanten een creditcard bij een andere bank aanvragen, bieden banken hun eigen klanten vaak goedkope creditcards aan. Qua prijs en service is er niets op deze kaarten aan te merken. Helaas is het bij dit soort creditcards niet mogelijk om te sparen voor gratis vliegtickets of korting.

Stap 2 – Check of je lid bent bij ANWB

ANWB biedt haar leden een co-branded creditcard aan. De jaarlijkse bijdrage en transactiekosten van deze kaart zijn erg scherp. De creditcard van de ANWB is echter alleen voordelig als je al lid bent van de ANWB. Een lidmaatschap van de ANWB kost namelijk ook jaarlijks geld. Ben je geen lid van de ANWB? Ga dan verder bij stap 3.

Stap 3 – Check je favoriete winkel

Veel grote winkelketens hebben een co-banded creditcard, zoals de Bijenkorf. Deze goedkope creditcard is overal in de wereld te gebruiken. De jaarlijkse kosten bedragen €16,50. Vooral vaste klanten van de Bijenkorf moeten deze goedkope creditcard aanvragen: in dat geval is de creditcard vrijwel gratis!

Sparen voor gratis vliegtickets

Sparen gratis vliegtickets American ExpressHet Flying Blue programma van KLM en American Express biedt klanten de mogelijkheid om te sparen voor onder andere vliegtickets. Door te betalen met de Flying Blue creditcard spaar je Miles. Deze Miles kun je vervolgens inruilen voor gratis vliegtickets. Je betaalt alleen de luchthavenbelastingen. Bij het aanvragen van een American Express Flying Blue Gold krijg je tijdelijk genoeg punten voor een vlucht binnen Europa!

De creditcards van American Express

Er zijn vier soorten Flying Blue creditcards. De Flying Blue Silver card is de goedkoopste creditcard en kost het eerste jaar niets. Je krijgt hier 5.000 Award Miles bij. Ten slotte kost de Flying Blue Gold card €170,00 per jaar, inclusief 20.000 gratis Award Miles (waarde: €100,-).

Een aanrader voor reizigers

Op basis van de jaarlijkse kosten lijkt een creditcard van American Express wellicht niet de goedkoopste creditcard. Veel mensen staren zich echter blind op deze kosten: wanneer je veel reist, is het Flying Blue programma namelijk zeer voordelig. Voor de jaarlijkse kosten krijg je namelijk niet alleen een credit card, maar ook de mogelijkheid om te sparen voor gratis vluchten en andere voordelen.

Aanvragen goedkoopste creditcard

Goedkope creditcard aanvragen

Een goedkope creditcard aanvragen doe je via onze website. We bieden je een compleet en eerlijk overzicht van alle creditcards. Dit maakt een goedkope creditcard vergelijken een stuk eenvoudiger en stelt je in staat om direct de goedkoopste creditcard aan te vragen.

Goedkoopste creditcardmaatschappij

Een goedkope creditcard vindt je bij bijvoorbeeld MasterCard en VISA. American Express heeft zeker niet de goedkoopste creditcard, maar daar staat wel een uitgebreider betaal- en dienstenpakket tegenover. Vooral consumenten die veel vliegen of reizen moeten een AMEX creditcard serieus overwegen. Als je echter maar enkele keren per jaar online betaalt, is MasterCard of VISA de goedkoopste creditcard consumentenbond.

De beste prijs/kwaliteit verhouding

Op basis van de jaarlijkse bijdrage heeft American Express zeker niet de goedkoopste creditcard. Deze creditcard heeft echter wel de beste prijs/kwaliteit verhouding: in ruil voor de hogere jaarlijkse kosten krijg je niet alleen een goedkope creditcard, maar ook een uitstekende klantenservice en een hoogwaardig spaarprogramma met gratis vliegtickets. Mocht je twijfelen tussen een American express creditcard en een prepaid creditcard? Kies dan voor een American Express creditcard (eerste jaar gratis).

Photo designed by Freepik
Photos designed by Freepik