Gratis creditcard

Voor de meeste creditcards moet worden betaald. Je neemt ze af van een bank of een creditcard maatschappij en betaalt een vast bedrag per maand. Maar er zijn ook creditcards die je gratis kunt aanvragen. Zoek niet verder, vergelijk alle gratis creditcards en vraag direct een gratis creditcard aan!


Zoeken binnen overzicht:
Filter overzicht op:Creditcards vergelijken

Foutmelding

Maximaal 3 creditcards kunnen tegelijk worden vergeleken.

×

Gratis creditcard nodig? Op deze pagina geven we een overzicht van alle mogelijkheden. Betalen voor een creditcard is niet nodig. Vergelijk de gratis creditcards en vraag direct een nieuwe creditcard aan.

Gratis creditcard

Bijenkorf_onlinewerving1_250x250 Image Banner 250 x 250 Een losse creditcard gratis aanvragen is zeer gemakkelijk en kan via je eigen bank of via een creditcardmaatschappij. Een andere oplossing is een branded creditcard. Een branded creditcard is een zeer betaalbaar alternatief voor de gratis creditcard. Branded creditcard worden uitgegeven door grote bedrijven, zoals Bijenkorf. Een veelgebruikte branded creditcard is de Bijenkorf creditcard.

1e jaar gratis creditcard

Bij veel creditcards betaal je het eerste jaar geen kaartbijdrage. Een voorbeeld is de Flying Blue Silver Card van American Express. Deze creditcard kun je het eerste jaar volledig kosteloos proberen. Door elk jaar op tijd op te zeggen en over te stappen is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van veel creditcard. Een nadeel van deze methode is wel dat je elk jaar een nieuwe creditcard moet aanvragen.

Je kunt het elk jaar overstappen naar een andere creditcard goed vergelijken met het veranderen van energieleverancier. Zeker wanneer je een tijdelijke creditcard nodig hebt is een gratis creditcard de goedkoopste creditcard die je kunt aanvragen. Veel mensen maken al gebruik van deze truc en profiteren elk jaar van een gratis creditcard. Een gratis visa card is hier een voorbeeld van. Een visa card, ook gratis in het eerste jaar, vraag je aan via deze link.

Top 3 van meest gekozen gratis creditcards (1e jaar gratis):

 

Voor een compleet overzicht van de beste gratis creditcards kijk je dus onze gratis creditcard vergelijkpagina. Op deze pagina vind je de top 5 creditcards die het eerste jaar gratis zijn. Vergeet niet voor het einde van je eerste jaar op te zeggen – anders is de kans groot dat je wel voor het 2e jaar betaalt.

Geld ontvangen bij aanvragen creditcard

Geld-overboeken-van-creditcard-naar-bankrekening1Bij een aantal creditcards krijg je bij aanvraag een bepaald tegoed. Dit tegoed varieert tussen de €10,- en €25,- en kun je besteden met je nieuwe creditcard. Vaak betaal je bij deze aanbiedingen wel een jaarlijkse kaartbijdrage, maar door het tegoed is de kaart netto het eerste jaar gratis. Soms is de creditcard zelf ook gratis het eerste jaar, zodat je eigenlijk geld toe krijgt bij een creditcard!

Creditcards waar je gratis een tegoed krijgt:


Gratis creditcard aanvragen

Gratis een creditcard aanvragen is dus zeker mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld eens de gratis Visa kaart of de gratis MasterCard. Een echte aanrader is de gratis American Express Flying Blue Silver creditcard. Wil je eest nog alle creditcards vergelijken? Vergelijk alle creditcards en kies de kaart die het beste past bij jouw betaalgewoontes.

Een gratis creditcard, kan dat echt?

Voor de meeste creditcards moet dus worden betaald. Een gratis creditcard is meestal gekoppeld aan een bedrijf waarvan je klant moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • – Bouwmarkten
  • – Vakbonden
  • – Belangenorganisaties 


Als je het geluk hebt lid of klant te zijn van een dergelijke organisatie dan kun je daar gemakkelijk een gratis creditcard aanvragen. De bestedingslimiet wordt doorgaans bepaald aan de hand van je persoonlijke financiële situatie.

 

Wat zijn de voordelen van een gratis creditcard?

Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat je geen cardbijdrage betaalt. Deze bedraagt normaal gesproken ergens rond de 20 euro per jaar. Het bedrag betaal je doordat het wordt gecrediteerd op je card op de vervaldatum. Voor sommige creditcards ligt de bijdrage fors hoger, maar dit zijn vaak cards met allerlei extra voordelen zoals verzekeringen of korting op verzekeringen of korting op het boeken van vliegreizen en hotelovernachtingen. Deze cards worden doorgaans alleen door zakenmensen  gebruikt die vanwege veelvuldig verblijf in het buitenland vaak een creditcard gebruiken en daarvoor ook een hoge bestedingslimiet beschikbaar krijgen.

 

Waarom zou ik betalen met een gratis creditcard?

Betalen met een creditcard is handig en soms zelfs de enige mogelijkheid, bijvoorbeeld als je een online aankoop doet. Vooral buitenlandse webshops bieden vaak alleen de optie om met een creditcard te betalen. Bijkomend voordeel is dat vreemde valuta eenvoudig worden omgerekend. Je betaalt wel altijd een opslag van enkele procenten als je een bedrag in bijvoorbeeld dollars of Engelse pond betaalt. De koers die je betaalt is de koers die op het moment van de betaling geldt. Deze staat ook altijd vermeld in je betalingsoverzicht.

 

Waar kan ik een gratis creditcard aanvragen?

Een gratis creditcard kun je heel gemakkelijk online aanvragen. Door te  vergelijken kun je precies die creditcard aanschaffen die bij jou past of die wordt uitgegeven door een organisatie waar je klant van bent of waar je lid bent. Houd er wel rekening mee dat als je je lidmaatschap opzegt je ook de creditcard niet meer kunt gebruiken, en als je geen aankopen meer doet bij een bedrijf dat jouw creditcard uitgeeft de card op een bepaald moment komt te vervallen. Vaak zijn er ook extra voorwaarden verbonden aan een gratis creditcard, lees deze goed door voordat je de card aanvraagt zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.