MasterCard CreditCards

Creditcardaanbieders en MasterCard

Er zijn niet alleen veel soorten creditcards, maar ook veel verschillende creditcardaanbieders. Hierbij kun je denken aan banken, maar ook andere financiële instellingen hebben een ruim aanbod aan creditcards. MasterCard is een grote en zeer bekende creditcardaanbieder. In dit artikel vind je meer informatie over MasterCard, of ga direct naar Mastercards vergelijken.

De creditcard van MasterCard

Na VISA is MasterCard wereldwijd de grootste aanbieder van creditcards. Een creditcard van MasterCard wordt op 28 miljoen plaatsen ter wereld geaccepteerd. Ook online is de MasterCard een populair middel om betalingen te doen. De uitgaven die je doet met je creditcard, worden achteraf van je bankrekening afgeschreven. MasterCard biedt je een aantal keuzemogelijkheden. Zo kun je per maand betalen, maar kun je het openstaande bedrag ook gespreid over een aantal maanden aflossen. Daarnaast zijn de aankopen die je met je MasterCard doet, verzekerd tegen diefstal, schade en verlies.

Een MasterCard is veilig

Een creditcard van MasterCard heeft veel voordelen. De belangrijkste is misschien wel de bescherming tegen onterechte betalingen: mocht dit voorkomen, dan kun je die gewoon terug laten draaien. Daarnaast gebruik je een speciale code voor je online betalingen, waardoor alleen jij toegang hebt tot jouw creditcardbetalingen. Ook de online omgeving van je account bij MasterCard, is beveiligd. Je kunt dus makkelijk, veilig, altijd en overal een online overzicht van je creditcarduitgaven inzien.

De kosten van een MasterCard

De prijs die je voor een MasterCard betaalt, kan nogal verschillen. Er zijn veel verschillende kaarten, zoals een Classic, een Bijenkorf MasterCard die een spaarprogramma biedt en een MasterCard Gold. De kosten variëren door de verschillen in de aanschafprijs en de hoogte van de jaarlijkse bijdrage. Ook de bestedingslimiet verschilt bij al deze kaarten. Het kost misschien even om het uit te zoeken, maar dan heb je ook zeker de MasterCard die bij je past!

Je eigen bank als creditcardaanbieder

Banken fungeren ook als creditcardaanbieders, maar brengen deze uit in samenwerking met een creditcardmaatschappij. De Rabobank, ING, ABN AMRO: welke bank je ook hebt, ze geven allemaal een ruim aanbod aan creditcards. Deze creditcards worden vaak uitgegeven in samenwerking met MasterCard. Het voordeel? Je hebt alle gemakken van de wereldwijde dekking van MasterCard, maar de kaart is gekoppeld aan je gewone bankrekening, een nadeel is dat de kosten vaak hoger zijn.

Verschillen vergelijken

Voor het vergelijken van verschillende Mastercards hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillende aanbieders, ga direct naar Mastercards vergelijken of alle creditcards vergelijken.

Commercial

Sommige dingen zijn onbetaalbaar; Voor de rest is er MasterCard!