Kaart Zoek

Zoek Kaart

0.1 km
Zoek

Van de Kaart Amsterdam accepteert American Express Credit Cards

Van de Kaart American Express

Bij Van de Kaart American Express creditcard gebruiken is mogelijk. Van de Kaart is hiermee een vooruitstrevend bedrijf. Het maakt Van de Kaart toegankelijker en geeft het bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

Bekende American Express accepterende bedrijven

Vooral reizigers en internationale toeristen vinden het prettig wanneer American Express geaccepteerd wordt. Wanneer u dus de volgende keer denkt: "Van de Kaart amex?", dan is het antwoord een volmondige: "JA!".

 

Van de Kaart accepteert AMEX

Van de Kaart accepteert Amex en daardoor ontvang je bij aankopen bij Van de Kaart met de Flying Blue American Express creditcard ook Award Miles. Award Miles kun je inwisselen voor mooie voordelen. Dit kan toegang zijn tot luxe vliegveld lounges, voorrang bij inchecken of gratis extra bagagevrijstellingen.

Doordat steeds meer winkels American Express accepteren stijgt de acceptatie van American Express Nederland enorm. Doordat Van de Kaart Amex accepteert, spaar je bij dit bedrijf ook 'gewone' Miles. Betalen met American Express bij Van de Kaart is door de redactie van CardGuide gecontroleerd.

American Express creditcard aanvragen

Wil je ook bij Van de Kaart American Express gebruiken? Dat kan! Je kunt tijdelijk een gratis American Express card aanvragen. Kies bijvoorbeeld voor de Flying Blue Silver Card.

Met de Flying Blue Silver creditcard spaar je binnen twee weken al Award Miles bij alle American Express accepterende bedrijven van Nederland. Ook voor een goedkope creditcard van een andere maatschappij hebben we een overzicht.

 

 

Openingstijden

Maandag

00:00 - 00:00

Dinsdag

00:00 - 00:00

Woensdag

00:00 - 00:00

Donderdag

00:00 - 00:00

Vrijdag

00:00 - 00:00

Zaterdag

00:00 - 00:00

Zondag

00:00 - 00:00

Adres

Ons adres:

Prinsengracht 512HS, 1017 KH Amsterdam, Netherlands

GPS:

52.3636102, 4.8860301

Telefoon:
E-mail:

-

{wpFooter} {!$options->theme->footer->customJsCode}