Map Search

Map Search

0.1 km
Search

Jumbo Supermarkten accepteert American Express Creditcards2

Jumbo American Express

WelkeCreditcard zet alle belangrijke informatie over de creditcards van American Express overzichtelijk voor u op een rij. Bovendien vergelijkt het die betaalkaarten met het aanbod van andere aanbieders. Na het raadplegen van WelkeCreditcard.eu weet u precies welke creditcard het best bij u past. Geruststellende gedachte: er is echt voor iedereen een creditcard op maat. Ondertussen is ook de nieuwe combinatie Jumbo American Express in het overzicht van WelkeCreditcard.eu opgenomen.

Voorloper acceptatie American Express

Om maar met de deur in huis te vallen en goed nieuws te brengen: supermarktketen Jumbo accepteert American Express als betaalmiddel. Boodschappen doen bij Jumbo American Express creditcard mee en u kunt uw cashgeld gewoon veilig thuis laten. Daarmee wordt de service aan de klanten van de grootgrutter nog verder uitgebreid en is Jumbo andermaal voorloper. De betaalkaarten van Amex worden niet standaard overal geaccepteerd, ook niet in de supermarktwereld.

Albert Heijn accepteert de veilige betaalkaarten van Amex bijvoorbeeld niet. Jumbo nu dus ook net als het aan deze supermarkt-gigant gelieerde La Place, voor een verse kop koffie en een ook al vers, belegd broodje na het bezoek aan de supermarkt. Dat Jumbo de creditcard accepteert is opnieuw een stap in de goede richting voor de aanbieder van de creditcards.

Miles Sparen van American Express

Met American Express Jumbo boodschappen betalen is dus voortaan een prima optie. Behalve een veilige manier van afrekenen, biedt het de eigenaar van de betaalkaart meer voordelen. Bij elke besteding worden namelijk Miles gespaard. Hoeft u niets voor te doen. Bij voldoende Miles kunt u kiezen uit luxe- artikelen of zelfs gratis vliegtickets. Zeer de moeite waard dus en een mooi extraatje van de aanbieder van creditcards.

In Nederland wordt overigens in relatief weinig winkels de betaalkaart van Amex geaccepteerd. Het aantal acceptanten ligt in hotels en restaurants hoger, maar zelfs online is de dekking niet optimaal. Best verwonderlijk, want de betaalkaarten staan als veilig, betrouwbaar en dus goed te boek. American Express werkt in beginsel niet met limieten. U kunt dus vrijwel altijd met uw creditcard betalen. Mits acceptatie uiteraard.

VISA creditcards

Jumbo staat net als de andere supermarkt Albert Heijn toch al te boek als klantvriendelijk. De supermarkten willen simpelweg niemand uitsluiten en geven met de acceptatie van American Express een signaal af: bij deze supermarkten is iedereen meer dan welkom. Dus niet alleen kaarthouders van Visa of Mastercard.

Het aanvragen van een betaalpas van American Express, ze zijn er in verschillende uitvoeringen, biedt voordelen. Zoals gesteld ontbreekt een limiet en is de betaalkaart veilig. Wie verantwoord met het betaalmiddel omgaat, loopt slechts beperkt risico bij het verlies. Dat, het spaarsysteem én de als uitstekend te boek staande klantenservice van de creditcard-aanbieder maken Amex Jumbo een prima combinatie. waarmee je nu dus ook gewoon een blik soep bij de Jumbo kunt betalen.

Opening Hours

Monday

08:00-22:00

Tuesday

08:00-22:00

Wednesday

08:00-22:00

Thursday

08:00-22:00

Friday

08:00-22:00

Saturday

08:00-22:00

Sunday

08:00-22:00

Address

Our Address:

Rijksweg 15 5462 CE VEGHEL

GPS:

51.6128605, 5.5267452000001

Telephone:
Email:

-