In De Bernisse Molen accepteert American Express creditcards

Zoek Kaart

0.1 km
Zoek

anding_top”>In De Bernisse Molen accepteert American Express Credit Cards

In De Bernisse Molen American Express

Bij In De Bernisse Molen American Express creditcard gebruiken is mogelijk. In De Bernisse Molen is hiermee een vooruitstrevend bedrijf. Het maakt In De Bernisse Molen toegankelijker en geeft het bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

Bekende American Express accepterende bedrijven

Vooral reizigers en internationale toeristen vinden het prettig wanneer American Express geaccepteerd wordt. Wanneer u dus de volgende keer denkt: "In De Bernisse Molen amex?", dan is het antwoord een volmondige: "JA!".

 

In De Bernisse Molen accepteert AMEX

In De Bernisse Molen accepteert Amex en daardoor ontvang je bij aankopen bij In De Bernisse Molen met de Flying Blue American Express creditcard ook Award Miles. Award Miles kun je inwisselen voor mooie voordelen. Dit kan toegang zijn tot luxe vliegveld lounges, voorrang bij inchecken of gratis extra bagagevrijstellingen.

Doordat steeds meer winkels American Express accepteren stijgt de acceptatie van American Express Nederland enorm. Doordat In De Bernisse Molen Amex accepteert, spaar je bij dit bedrijf ook 'gewone' Miles. Betalen met American Express bij In De Bernisse Molen is door de redactie van CardGuide gecontroleerd.

American Express creditcard aanvragen

Wil je ook bij In De Bernisse Molen American Express gebruiken? Dat kan! Je kunt tijdelijk een gratis American Express card aanvragen. Kies bijvoorbeeld voor de Flying Blue Silver Card.

Met de Flying Blue Silver creditcard spaar je binnen twee weken al Award Miles bij alle American Express accepterende bedrijven van Nederland. Ook voor een goedkope creditcard van een andere maatschappij hebben we een overzicht.

 

 

Openingstijden

Maandag

00:00 - 00:00

Dinsdag

00:00 - 00:00

Woensdag

00:00 - 00:00

Donderdag

00:00 - 00:00

Vrijdag

00:00 - 00:00

Zaterdag

00:00 - 00:00

Zondag

00:00 - 00:00

Adres

Ons adres:

Geen adres bekend

GPS:

1, 1

Telefoon:
E-mail:

-

Internet: