Kaart Zoek

Zoek Kaart

0.1 km
Zoek

Gent aan de Schinkel Amsterdam accepteert American Express Credit Cards

Gent aan de Schinkel American Express

Bij Gent aan de Schinkel American Express creditcard gebruiken is mogelijk. Gent aan de Schinkel is hiermee een vooruitstrevend bedrijf. Het maakt Gent aan de Schinkel toegankelijker en geeft het bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

Bekende American Express accepterende bedrijven

Vooral reizigers en internationale toeristen vinden het prettig wanneer American Express geaccepteerd wordt. Wanneer u dus de volgende keer denkt: "Gent aan de Schinkel amex?", dan is het antwoord een volmondige: "JA!".

 

Gent aan de Schinkel accepteert AMEX

Gent aan de Schinkel accepteert Amex en daardoor ontvang je bij aankopen bij Gent aan de Schinkel met de Flying Blue American Express creditcard ook Award Miles. Award Miles kun je inwisselen voor mooie voordelen. Dit kan toegang zijn tot luxe vliegveld lounges, voorrang bij inchecken of gratis extra bagagevrijstellingen.

Doordat steeds meer winkels American Express accepteren stijgt de acceptatie van American Express Nederland enorm. Doordat Gent aan de Schinkel Amex accepteert, spaar je bij dit bedrijf ook 'gewone' Miles. Betalen met American Express bij Gent aan de Schinkel is door de redactie van CardGuide gecontroleerd.

American Express creditcard aanvragen

Wil je ook bij Gent aan de Schinkel American Express gebruiken? Dat kan! Je kunt tijdelijk een gratis American Express card aanvragen. Kies bijvoorbeeld voor de Flying Blue Silver Card.

Met de Flying Blue Silver creditcard spaar je binnen twee weken al Award Miles bij alle American Express accepterende bedrijven van Nederland. Ook voor een goedkope creditcard van een andere maatschappij hebben we een overzicht.

 

 

Openingstijden

Maandag

00:00 - 00:00

Dinsdag

00:00 - 00:00

Woensdag

00:00 - 00:00

Donderdag

00:00 - 00:00

Vrijdag

00:00 - 00:00

Zaterdag

00:00 - 00:00

Zondag

00:00 - 00:00

Adres

Ons adres:

Theophile de Bockstraat 1, 1058 TV Amsterdam, Netherlands

GPS:

52.3546665, 4.8529943

Telefoon:
E-mail:

-