Map Search

Map Search

0.1 km
Search

Deliveroo accepteert American Express Creditcards2

Deliveroo American Express: een smakelijk huwelijk

Deliveroo accepteert American Express. Maaltijden thuisbezorgd door Deliveroo, American Express voor de rekening gebruiken. Dat Deliveroo Amex ook accepteert staat symbool voor de groei van het aantal acceptanten van American Express. Deliveroo past daarmee in het rijtje Shell, Albert Heijn en Jumbo. Een Amex creditcard aanvragen en je kunt bij deze en tal van andere bedrijven veilig betalen. Bovendien spaar je Miles bij elke besteding. Hoef je helemaal niets voor te doen en levert je prachtige cadeaus op.

Deliveroo American Express

Het huwelijk Amex Deliveroo past in het rijtje van samenwerkingen die Uber Eats en Foodoora met Amex hebben. Het accepteren van Amex maakt het laten bezorgen van voortreffelijk eten voor elke gelegenheid- ook voor zakelijke afspraken- nóg gemakkelijker. Ook Deliveroo biedt zo nóg meer service aan klanten nu naast de creditcards van Visa en MasterCard ook die van American Express worden geaccepteerd.

Deze ontwikkeling past in de gestage groei van acceptanten van American Express in Nederland. Niet verwonderlijk, wamt de betaalkaarten van Amex staan al jaren te boek als veilig en betrouwbaar. Ook de klantenservice wordt alom geprezen. Amex biedt creditcards op maat. Bovendien: wie met American Express Deliveroo diensten betaalt, krijgt Flying Blue Miles. Deze Miles zijn inwisselbaar tegen luxe artikelen. Het spaarsysteem is zeker ook een van de redenen van de groei die Amex doormaakt.

In hotels en restaurants was het in de meeste gevallen al mogelijk met American Express te betalen. Online en in winkels boekt de aanbieder van betaalkaarten nu ook progressie. American Express staat bekend om het feit dat er in beginsel geen limiet gehanteerd wordt en om de opvallende klantvriendelijkheid. Bovendien is er een uniek spaarsysteem en staat Amex als veilig te boek. Bij verantwoord gebruik loopt de eigenaar bij verlies slechts beperkt risico. De samenwerking Deliveroo American Express is bovenal een zeer smakelijke combinatie.

CardGuide zet alle voordelen van Amex – ook die van Deliveroo American Express – op een rij en vergelijkt de betaalkaarten met die van andere grote aanbieders. Na het raadplegen van CardGuide is een creditcard aanvragen een stuk eenvoudiger. Vergelijk de verschillende creditcards en kies de creditcard die écht bij je past.

Opening Hours

Monday

00:00-00:00

Tuesday

00:00-00:00

Wednesday

00:00-00:00

Thursday

00:00-00:00

Friday

00:00-00:00

Saturday

00:00-00:00

Sunday

00:00-00:00

Address

Our Address:

Keizersgracht 562, 1017 EM Amsterdam

GPS:

52.3647657, 4.8878809

Telephone:

-

Email:

-