Map Search

Map Search

0.1 km
Search

De Proeverij Utrecht accepteert American Express Credit Cards

De Proeverij American Express

Bij De Proeverij American Express creditcard gebruiken is mogelijk. De Proeverij is hiermee een vooruitstrevend bedrijf. Het maakt De Proeverij toegankelijker en geeft het bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

Bekende American Express accepterende bedrijven

Vooral reizigers en internationale toeristen vinden het prettig wanneer American Express geaccepteerd wordt. Wanneer u dus de volgende keer denkt: "De Proeverij amex?", dan is het antwoord een volmondige: "JA!".

 

De Proeverij accepteert AMEX

De Proeverij accepteert Amex en daardoor ontvang je bij aankopen bij De Proeverij met de Flying Blue American Express creditcard ook Award Miles. Award Miles kun je inwisselen voor mooie voordelen. Dit kan toegang zijn tot luxe vliegveld lounges, voorrang bij inchecken of gratis extra bagagevrijstellingen.

Doordat steeds meer winkels American Express accepteren stijgt de acceptatie van American Express Nederland enorm. Doordat De Proeverij Amex accepteert, spaar je bij dit bedrijf ook 'gewone' Miles. Betalen met American Express bij De Proeverij is door de redactie van CardGuide gecontroleerd.

American Express creditcard aanvragen

Wil je ook bij De Proeverij American Express gebruiken? Dat kan! Je kunt tijdelijk een gratis American Express card aanvragen. Kies bijvoorbeeld voor de Flying Blue Silver Card.

Met de Flying Blue Silver creditcard spaar je binnen twee weken al Award Miles bij alle American Express accepterende bedrijven van Nederland. Ook voor een goedkope creditcard van een andere maatschappij hebben we een overzicht.

 

 

Opening Hours

Monday

00:00 - 00:00

Tuesday

00:00 - 00:00

Wednesday

00:00 - 00:00

Thursday

00:00 - 00:00

Friday

00:00 - 00:00

Saturday

00:00 - 00:00

Sunday

00:00 - 00:00

Address

Our Address:

Kerkstraat 5a, Loenen Aan De Vecht, 3632 EN, 3632 Loenen aan de Vecht, Netherlands

GPS:

52.2093875, 5.0229395

Telephone:
Email:

-

De coque transparente Huawei Mate 50 biedt de beste bescherming voor uw telefoon met zijn stijlvolle ontwerp en schokbestendigheid. Bescherm uw apparaat met behoud van zijn unieke stijl met deze premium oplossing.