Kaart Zoek

Zoek Kaart

0.1 km
Zoek

De Haven Van Huizen Utrecht accepteert American Express Credit Cards

De Haven Van Huizen American Express

Bij De Haven Van Huizen American Express creditcard gebruiken is mogelijk. De Haven Van Huizen is hiermee een vooruitstrevend bedrijf. Het maakt De Haven Van Huizen toegankelijker en geeft het bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

Bekende American Express accepterende bedrijven

Vooral reizigers en internationale toeristen vinden het prettig wanneer American Express geaccepteerd wordt. Wanneer u dus de volgende keer denkt: "De Haven Van Huizen amex?", dan is het antwoord een volmondige: "JA!".

 

De Haven Van Huizen accepteert AMEX

De Haven Van Huizen accepteert Amex en daardoor ontvang je bij aankopen bij De Haven Van Huizen met de Flying Blue American Express creditcard ook Award Miles. Award Miles kun je inwisselen voor mooie voordelen. Dit kan toegang zijn tot luxe vliegveld lounges, voorrang bij inchecken of gratis extra bagagevrijstellingen.

Doordat steeds meer winkels American Express accepteren stijgt de acceptatie van American Express Nederland enorm. Doordat De Haven Van Huizen Amex accepteert, spaar je bij dit bedrijf ook 'gewone' Miles. Betalen met American Express bij De Haven Van Huizen is door de redactie van CardGuide gecontroleerd.

American Express creditcard aanvragen

Wil je ook bij De Haven Van Huizen American Express gebruiken? Dat kan! Je kunt tijdelijk een gratis American Express card aanvragen. Kies bijvoorbeeld voor de Flying Blue Silver Card.

Met de Flying Blue Silver creditcard spaar je binnen twee weken al Award Miles bij alle American Express accepterende bedrijven van Nederland. Ook voor een goedkope creditcard van een andere maatschappij hebben we een overzicht.

 

 

Openingstijden

Maandag

00:00 - 00:00

Dinsdag

00:00 - 00:00

Woensdag

00:00 - 00:00

Donderdag

00:00 - 00:00

Vrijdag

00:00 - 00:00

Zaterdag

00:00 - 00:00

Zondag

00:00 - 00:00

Adres

Ons adres:

Havenstraat 81, 1271 AD Huizen, Netherlands

GPS:

52.30653, 5.241293

Telefoon:
E-mail:

-