Map Search

Map Search

0.1 km
Search

De Harense Smid Groningen accepteert American Express Credit Cards

De Harense Smid American Express

Bij De Harense Smid American Express creditcard gebruiken is mogelijk. De Harense Smid is hiermee een vooruitstrevend bedrijf. Het maakt De Harense Smid toegankelijker en geeft het bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

Bekende American Express accepterende bedrijven

Vooral reizigers en internationale toeristen vinden het prettig wanneer American Express geaccepteerd wordt. Wanneer u dus de volgende keer denkt: "De Harense Smid amex?", dan is het antwoord een volmondige: "JA!".

 

De Harense Smid accepteert AMEX

De Harense Smid accepteert Amex en daardoor ontvang je bij aankopen bij De Harense Smid met de Flying Blue American Express creditcard ook Award Miles. Award Miles kun je inwisselen voor mooie voordelen. Dit kan toegang zijn tot luxe vliegveld lounges, voorrang bij inchecken of gratis extra bagagevrijstellingen.

Doordat steeds meer winkels American Express accepteren stijgt de acceptatie van American Express Nederland enorm. Doordat De Harense Smid Amex accepteert, spaar je bij dit bedrijf ook 'gewone' Miles. Betalen met American Express bij De Harense Smid is door de redactie van CardGuide gecontroleerd.

American Express creditcard aanvragen

Wil je ook bij De Harense Smid American Express gebruiken? Dat kan! Je kunt tijdelijk een gratis American Express card aanvragen. Kies bijvoorbeeld voor de Flying Blue Silver Card.

Met de Flying Blue Silver creditcard spaar je binnen twee weken al Award Miles bij alle American Express accepterende bedrijven van Nederland. Ook voor een goedkope creditcard van een andere maatschappij hebben we een overzicht.

 

 

Opening Hours

Monday

00:00 - 00:00

Tuesday

00:00 - 00:00

Wednesday

00:00 - 00:00

Thursday

00:00 - 00:00

Friday

00:00 - 00:00

Saturday

00:00 - 00:00

Sunday

00:00 - 00:00

Address

Our Address:

Kerklaan 35, 9751 NL Haren, Netherlands

GPS:

53.1795349, 6.6075564

Telephone:
Email:

-

De coque transparente Huawei Mate 50 biedt de beste bescherming voor uw telefoon met zijn stijlvolle ontwerp en schokbestendigheid. Bescherm uw apparaat met behoud van zijn unieke stijl met deze premium oplossing.