Map Search

Map Search

0.1 km
Search

Brasserie Van Baerle Amsterdam accepteert American Express Credit Cards

Brasserie Van Baerle American Express

Bij Brasserie Van Baerle American Express creditcard gebruiken is mogelijk. Brasserie Van Baerle is hiermee een vooruitstrevend bedrijf. Het maakt Brasserie Van Baerle toegankelijker en geeft het bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

Bekende American Express accepterende bedrijven

Vooral reizigers en internationale toeristen vinden het prettig wanneer American Express geaccepteerd wordt. Wanneer u dus de volgende keer denkt: "Brasserie Van Baerle amex?", dan is het antwoord een volmondige: "JA!".

 

Brasserie Van Baerle accepteert AMEX

Brasserie Van Baerle accepteert Amex en daardoor ontvang je bij aankopen bij Brasserie Van Baerle met de Flying Blue American Express creditcard ook Award Miles. Award Miles kun je inwisselen voor mooie voordelen. Dit kan toegang zijn tot luxe vliegveld lounges, voorrang bij inchecken of gratis extra bagagevrijstellingen.

Doordat steeds meer winkels American Express accepteren stijgt de acceptatie van American Express Nederland enorm. Doordat Brasserie Van Baerle Amex accepteert, spaar je bij dit bedrijf ook 'gewone' Miles. Betalen met American Express bij Brasserie Van Baerle is door de redactie van CardGuide gecontroleerd.

American Express creditcard aanvragen

Wil je ook bij Brasserie Van Baerle American Express gebruiken? Dat kan! Je kunt tijdelijk een gratis American Express card aanvragen. Kies bijvoorbeeld voor de Flying Blue Silver Card.

Met de Flying Blue Silver creditcard spaar je binnen twee weken al Award Miles bij alle American Express accepterende bedrijven van Nederland. Ook voor een goedkope creditcard van een andere maatschappij hebben we een overzicht.

 

 

Opening Hours

Monday

00:00 - 00:00

Tuesday

00:00 - 00:00

Wednesday

00:00 - 00:00

Thursday

00:00 - 00:00

Friday

00:00 - 00:00

Saturday

00:00 - 00:00

Sunday

00:00 - 00:00

Address

Our Address:

Van Baerlestraat 158, 1071 BG Amsterdam, Netherlands

GPS:

52.3538738, 4.8813441

Telephone:
Email:

-

De coque transparente Huawei Mate 50 biedt de beste bescherming voor uw telefoon met zijn stijlvolle ontwerp en schokbestendigheid. Bescherm uw apparaat met behoud van zijn unieke stijl met deze premium oplossing.