Vliegen én lopen met Flying Blue Running

Hardlopers doen er verstandig aan de Flying Blue creditcard van American Express aan te vragen. Met deze Amex betaalkaart krijgen runners informatie over de beste en meest uitdagende hardlooproutes op je reisbestemming.

Vliegen én lopen met Flying Blue RunningOok worden exclusieve reisarrangementen naar speciale Flying Blue Running evenementen aangeboden en bovendien krijgen de fanatieke runners bruikbare tips van professionals en van de Flying Blue Running trainer.

Verder kan gebruik gemaakt worden van een platform met hardlopers over heel de wereld. Kun je perfect je persoonlijke records met andere lopers vergelijken.

Met gespaarde Flying Blue Miles kunnen hardlopers de kosten voor deelname aan (Flying Blue Running) hardloopevenementen betalen en krijgen ze ook nog eens korting op vluchten naar specifieke, internationale Flying Blue Run hardloopevenementen. Niet zo verwonderlijk dus dat al zoveel hardlopers een Amex Flying Blue card aangevraagd hebben.

Lid worden Flying Blue Running club

Ook niet verwonderlijk is dat ondertussen al zoveel hardlopers lid geworden zijn van de Flying Blue Running club. Lid worden van Flying Blue hardlopen betekent lopen op een hoger level en biedt heel veel voordelen. Leden maken gratis gebruik van het online community platform, alleen een eenmalige registratie volstaat om deel uit te maken van een steeds groter groeiende groep mensen met allemaal passie voor de hardloopsport.

Vliegen én lopen met Flying Blue RunningLeden betalen overigens hetzelfde inschrijfgeld voor een evenement als de reguliere loper. Wél kun je, mits genoeg Miles uiteraard, deelnemen aan evenementen die eigenlijk al volgeboekt zijn.

Kwestie van regelmatig het nieuws van je Flying Blue Running Club – dat kan via Facebook Connect – checken en natuurlijk genoeg Miles sparen om de Flying Blue Passion te delen met zoveel andere runners.

Flying Blue Store

Koop je startbewijs voor die speciale Flying Blue marathon die je zo graag wilt lopen dus voortaan in de Flying Blue Store. Je startbewijs koop je met bij American Express gespaarde Miles, je vlucht en verblijf boek je bij al dan niet met Miles of je maakt gebruik van speciale aanbiedingen voor hardlopers van de Flying Blue marathon.

Met een voucher onder je arm en je loopschoenen alvast om je voeten stap je vervolgens onbezorgd het vliegtuig in. De geleverde voucher is ter plaatse bij de organisatie in te wisselen tegen een officieel startbewijs. Zo’n exclusieve Flying Blue Run zou bijna een reden zijn om te gaan hardlopen.

Vraag creditcard aan

Vraag dus een Flying Blue Running creditcard aan als je fervent hardloper of aspirant runner bent en deel uit wilt maken van de Flying Blue Passion. Ideaal voor deze groeiende groep sporters zoals er voor iedereen een betaalkaart op maat is met bijvoorbeeld de Silver en Gold card. Ook deze creditcards bieden meer in de vorm van een spaarsysteem om zo bijvoorbeeld exclusieve concerten te bezoeken. Blijf op de hoogte van je running community via Facebook. Flying Blue hardlopen is hardlopen met bonus! Klik hier voor meer algemene informatie over creditcards. 

Photo designed by Freepik Photo designed by Freepik

Online Creditcard Aanvragen

American Express Flying Blue

American Express Flying Blue Silver Card Aanvragen

ANWB Creditcards – Nu met 50% Korting

ANWB Creditcards met 50% korting

MasterCard Classic Card


VISA World Card


Laatste nieuws

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een creditcard

10/08/2020

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een creditcard In steeds meer portefeuilles vinden we va

Gratis creditcards worden steeds populairder

10/08/2020

Gratis creditcards worden steeds populairder Een gratis creditcard is erg handig voor het doen van