VISA_WorldCardVerified By Visa betalingen

Met Verified By Visa ben je extra beschermd bij online betalen met de Visa Card. Met deze gratis service koppel je een eigen gekozen wachtwoord aan je creditcard. Zo is de veiligheid van de Visa Card gewaarborgd.

Wat is Verified By Visa precies?

Wil je online betalen met een creditcard bij een webshop met Verified by Visa, dan moet je tijdens het afrekenen een persoonlijk wachtwoord invullen. Dit wachtwoord geeft extra veiligheid bij Visa World Card betalingen. Bij online betalen met de creditcard van MasterCard, heet de extra veiligheidsstap MasterCard SecureCode. Een wachtwoord aanvragen voor Verified By Visa of MasterCard SecureCode doe je via de creditcardmaatschappij. Daarnaast kun je gewoon online betalen met Visa bij webshops die geen extra veiligheidscode vragen.

Verified By Visa stap voor stap

Aanmelden voor de security code van Visa kan via de creditcardmaatschappij. De aanvraag kun je doen wanneer je inlogt op je eigen gebruikerspagina, zoals Mijn Quander of Mijn ICS. Maar ook wanneer je iets afrekent in een webshop die met de 3D secure code van Visa werkt, krijg je de optie deze aan te vragen.

Doorloop vervolgens het aanvraag proces. Let erop dat je de naam op de creditcard precies overneemt, net als andere persoonsgegevens. Ook moet je de laatste drie cijfers van de CVC code op de achterkant van de creditcard overnemen.

Wanneer je de persoonlijke gegevens en die van de creditcard hebt ingevuld, maak je een 3D secure code voor Visa aan. Ook stel je een persoonlijke boodschap in. Van de creditcardmaatschappij krijg je vervolgens een bevestiging. Zo is de veiligheid van Visa betalingen gegarandeerd.

 

Aankopen doen met Visa creditcard

Wanneer je een aankoop doet in een webwinkel waar je met de security code van Visa kunt afrekenen, controleer je de persoonlijke boodschap die je hebt ingesteld en vul je het wachtwoord in. Wanneer deze zijn geverifieerd wordt de betaling afgerond.

Wanneer wordt een Verified By Visa transactie geweigerd?

Verified by Visa betalingen1Vul je een verkeerd wachtwoord in, dan zal een betaling met extra Visa beveiliging worden geweigerd. Ben je er zeker van dat je wel het juiste wachtwoord hebt ingevuld, is het verstandig contact op te nemen met de creditcardmaatschappij. Ben je de beveiligingscode vergeten, vraag dan een nieuwe aan op www.veiligonlinebetalen.nl

Creditcard aanvragen

Wil je veilig online betalinmgen doen, dan is een creditcard aanvragen verstandig. Ben je daarbij op zoek naar een goedkope creditcard, doe dan een prijsvergelijking. De MasterCard Classic kost bijvoorbeeld € 20,00 per jaar. De Visa World Card kost € 36,50 per jaar. Een American Express card kost € 75,00 per jaar maar is het eerste jaar gratis. Daarnaast rekent American Express geen rente waardoor het ook een goedkope creditcard is. Met de creditcards van American Express betaal je bovendien ook veilig online dankzij de SafeKey.

Wil je meer achtergrond informatie over creditcards? Lees dan de artikelen in onze kennis databank.

 

Online Creditcard Aanvragen

American Express Flying Blue

American Express Flying Blue Silver Card Aanvragen

ANWB Creditcards – Nu met 50% Korting

ANWB Creditcards met 50% korting

MasterCard Classic Card


VISA World Card


Laatste nieuws

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een creditcard

10/08/2020

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een creditcard In steeds meer portefeuilles vinden we va

Gratis creditcards worden steeds populairder

10/08/2020

Gratis creditcards worden steeds populairder Een gratis creditcard is erg handig voor het doen van