Gratis Business class vliegen

Gratis business class vliegen Gratis business class vliegen? Wie überhaupt de term business class KLM in combinatie met vliegen hoort, denkt meteen aan peperdure plaatsen voorin het vliegtuig.

En aan een oase van ruimte voor je benen. Mooie, comfortabele plaatsen dus, die voor jou onbereikbaar en onbetaalbaar zijn. Denk je!

Gratis business class vliegen met gratis vliegtickets hoeft je niet veel geld te kosten. Ook gratis business class vliegen is beslist niet onmogelijk, net zo min als gratis vliegtickets. Het kost je alleen wel wat moeite en begint met het aanvragen van een goedkope creditcard. De verder te nemen stappen zijn onder meer de aanschaf van Promo Award tickets, Classic Award tickets of een upgrade naar businessclass met Miles. Oja, vergeet niet te lachen naar de stewardess.

Prijs business class vliegen

Wat is de prijs business class vliegen dan met Miles? Vlieg je dan gratis? Als je genoeg Miles spaart, dan wordt dat uiteindelijk beloond met gratis business class vliegen of een stoel met korting na inlevering van gespaarde Miles. Let wel: met je Miles betaal je alleen de stoel. De belastingen op een stoel en internationale belastingen bij de langere vluchten betaal je dus separaat en kun je niet met je gespaarde Miles voldoen.

Een trucje om snel de beste stoel van een vliegtuig te bemachtigen, is dit dus zeker niet. Bovendien: als je niet heel vaak gebruik maakt van je creditcard van Amex, dan duurt het wel even wil je gratis business class kunnen vliegen.

Andere tip is een zogenaamd Promo Award ticket kopen. Een Promo Award ticket is een aanbieding waarmee je zowel economy class- als business class KLM tickets kunt kopen.

Voorbeeld: met een Promo Award ticket heb je de helft minder Miles nodig om een businessclass plek te kopen. KLM biedt elke maand nieuwe Promo Award tickets voor businessclass plaatsen, al zijn ze vaak slechts in beperkte mate beschikbaar. Dat vraagt dus alertheid en een herinnering in je agenda om elke eerste dag van de nieuwe maand het nieuwe aanbod te checken. KLM aanbiedingen business class Je kunt ook een Classic Award ticket aanschaffen. Je kunt namelijk je Flying Blue Miles omwisselen voor een businessclass ticket. Krijg je bij een Promo Award ticket alleen korting, nu – met de Classic- betaal je alleen het aantal Miles dat nodig is voor een ticket businessclass. Van gratis business class vliegen is dan wel geen sprake, de kortingen kunnen wel heel aantrekkelijk zijn. Een veelgebruikte methode is ook de upgrade naar businessclass van je economy ticket. Dat kan namelijk ook met je gespaarde Miles. Mochten er voor vertrek nog van die begeerde stoelen beschikbaar zijn in de businessclass, dan kun je een upgrade naar businessclass aanvragen. Upgrade naar businessclass is goedkoper, maar dus iets anders dan gratis business class vliegen.

Bonuspunten

De hamvraag blijft natuurlijk wel hoe je aan voldoende Miles komt om eindelijk eens gratis business class vliegen te bewerkstelligen.

Welnu: gebruik je Flying Blue creditcard van American Express gewoon zo vaak mogelijk en je zult snel over veel Miles beschikken. Je krijgt immers Miles per besteding die je doet.

Heb je nog geen creditcard van Amex, dan is aanvragen van de Flying Blue creditcard dus de eerste stap die je moet zetten. Wie een creditcard aanvraagt via onze website, verdient al meteen de eerste Miles, oplopend tot soms wel 20.000 gratis bonuspunten bij aanvraag. Vergelijk de creditcards op onze website én vergelijk hoeveel bonus miles je per creditcard cadeau krijgt.

 

KLM business class aanbiedingen

Een upgrade naar businessclass is vaak mogelijk en is goedkoop businessclass vliegen. Het hangt echter wel van een aantal facetten af. Uiteraard speelt de factor ruimte een rol. Bovendien is het geen uitgemaakte zaak dat je bij voldoende ruimte (lees: lege stoelen) ook daadwerkelijk in de gelegenheid gesteld wordt up te graden en goedkoop businessclass vliegen voor elkaar te krijgen. Dat ligt er maar net aan.

Veelal is informatie over de mogelijkheid van goedkoop businessclass vliegen (upgrading dus) op de dag van vertrek via de KLM in te winnen om zo op de hoogte te zijn van KLM business class aanbiedingen of KLM upgrade business class aanbiedingen. Als het om upgrading gaat, koop je dus wel in alle gevallen eerst een normaal economy vliegticket die je eventueel dus up kunt graden. Je vliegt dus via deze manier niet gratis maar betaalt als alles meezit iets meer voor een veel betere plek. Wie via upgrading kans wil maken op een aanbieding business class vliegen kan nog tal van andere manieren proberen. Nooit geschoten is immers altijd mis.

Reizen op rustige tijden en het uitgeven van veel geld willen nog wel eens helpen, net zoals het tonen van loyaliteit aan je vliegmaatschappij je weleens van pas wil komen. Op tijd of juist te laat komen zijn ook manieren om voor de beste stoelen in een vliegtuig in aanmerking te komen. Vraag ernaar op het moment dat je je bagage incheckt en je boarding passen ophaalt.

Aanbiedingen goedkope business class upgrade per e-mail

KLM accepteert American Express Creditcards1 Vergeet ook niet je e-mail te checken. Soms word je per mail kort voor vertrek een upgrade om zo goedkoop businessclass vliegen mogelijk te maken aangeboden door de maatschappij. Ook boos worden wil weleens helpen, net als verdrietig doen of gewoon aardig zijn tegen het personeel. Gebleken is verder dat goede, wat duurdere kleding helpt bij upgraden, luchtig geklede tienermeisjes maken de minste kans. 

Het bezit van een diplomatenpaspoort wil wel eens indruk maken. Wat ook nog een optie is, is groeien. In omvang. Veel eten dus, zodat u wel in een bredere stoel plaats móet nemen, simpelweg omdat je niet in een kleinere uitvoering meer past. Vriendjes worden met hooggeplaatste mensen binnen de maatschappij kan ook nooit kwaad.

Het sparen van Miles met de verschillende creditcards van Amex is echter toch de beste manier. Vragen is ook nog een heel simpele maar waardevolle tip om ruimer te zitten (zo dwing je goedkoop business class af), zoals pasgetrouwde stelletjes ook vaker voor upgrading in aanmerking komen. Soms komt het personeel zelf met een aanbieding voor business class vliegen als huwelijkscadeau.Informatie verschillende tickets KLM

Mogelijkheden bij KLM

Boos doen, een blessure faken en aanpappen met het personeel zijn zaken die niet al te serieus genomen moeten worden. Het checken van je e-mail is dat zeker wel, zoals je zelf ook heel alert moet zijn. Op de dag van vertrek informatie inwinnen bij KLM is verstandig. Zij kunnen dan vaak al vertellen over de upgrade mogelijkheden voor business class KLM, al dan niet in combinatie met Miles en andere manieren voor goedkoop business class.

Conclusie

je hoeft beslist niet altijd het volle pond te betalen voor vliegen op business class KLM niveau. Hoewel er allerlei manieren zijn dit te bewerkstelligen, lijkt een creditcard aanvragen – vooral de Flying Blue creditcard van American Express, de meest logische en goede eerste stap. Je bent door het creditcard aanvragen bij Amex na acceptatie verzekerd van gratis Miles, zoals je die ook krijgt bij de Amex Flying Blue Gold en Flying Blue Silver betaalkaart. Gratis business class vliegen? Dat is dus wel degelijk mogelijk!

Photo designed by Freepik

Online Creditcard Aanvragen

American Express Flying Blue

American Express Flying Blue Silver Card Aanvragen

ANWB Creditcards – Nu met 50% Korting

ANWB Creditcards met 50% korting

MasterCard Classic Card


VISA World Card


Laatste nieuws

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een creditcard

10/08/2020

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een creditcard In steeds meer portefeuilles vinden we va

Gratis creditcards worden steeds populairder

10/08/2020

Gratis creditcards worden steeds populairder Een gratis creditcard is erg handig voor het doen van