Regel nu ook je IT-omgeving met een creditcard

Regel nu ook je IT-omgeving met een creditcard
Blog

Het inzetten van managed services heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen. Maak jij hier al gebruik van binnen je organisatie? Onder managed services verstaan we het optimaliseren van processen binnen je organisatie waarbij de inzet van IT een prominente rol speelt. Vaak gaat het hierbij niet om een eenmalige investering in IT, maar om een doorlopende samenwerking tussen partijen. Organisaties hebben immers voortdurend te maken met nieuwe uitdagingen. Voor het bekostigen van deze doorlopende investeringen kun je tegenwoordig bij veel partijen een creditcard gebruiken. Wel zo makkelijk!  

Managed services voor procesoptimalisatie

Er zijn verschillende manieren waarop IT-oplossingen bij kunnen dragen aan de optimalisatie van processen binnen organisaties. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om IT in te zetten om kostenbesparingen te realiseren. Een simpel voorbeeld: laat betaalgegevens van je creditcard automatisch analyseren, om te bekijken waaraan budgetten besteed worden. Mogelijk komen hier nieuwe inzichten uit, wat je doet besluiten om de bedrijfsvoering anders in te richten. Je kunt dit ook breder trekken dan de betaalgegevens van een creditcard alleen. Kijk naar de transacties bij de bank!  

Creditcard voor onderhoudskosten 

Onderdeel van managed services is het onderhoud aan bestaande IT-oplossingen binnen je organisatie. Door dit uit te besteden, heb je hier zelf geen omkijken naar. Zeker wanneer je niet gespecialiseerd bent in de inzet van IT bespaart dit doorgaans veel tijd. Om onverwachte onderhoudskosten snel af te kunnen rekenen, komt een creditcard goed van pas. Maak jij binnen je organisatie al gebruik van een creditcard om dergelijke kosten snel te kunnen betalen?  

Zelf een website maken om producten te verkopen 

Onderdeel van de groei binnen je organisatie is het ontwikkelen van een website of complete webwinkel. Zelf een website maken helpt je een grotere doelgroep te bereiken, waarmee de omzet van je bedrijf groeit. Bied producten of diensten aan via de website, zet bezoekers aan tot het opvragen van een offerte bij je organisatie, enzovoorts. Op internet vind je ontzettend veel informatie over de manier waarop je zelf een website kunt ontwikkelen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een content management systeem, waarvan WordPress een goed voorbeeld is. Hiermee staat de techniek al en kun je direct aan de slag met de vormgeving van je website of webshop.  

Tip: bij een webshop loont het vaak om een creditcard als betaaloptie aan te bieden. Ook consumenten vinden het prettig, wanneer ze snel en gemakkelijk met hun creditcard kunnen betalen