Justin Timberlake Man of the Woods Ticketmaster tickets via American Express

Justin Timberlake Man of the Woods Ticketmaster tickets via American Express
American Express Blog

Justin Timberlake Ticketmaster tickets via American Express

Zondag 15 juli 2018 en vrijdag 24 augustus 2018 geeft de Amerikaanse superster Justin Timberlake twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam én in de Gelredome te Arnhem.

De voorverkoop voor het algemene publiek start op maandag 12 februari 2018 om 10:00 uur via TicketMaster. Maar er is een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de exclusive presale voor het concert van Justin Timberlake.

Justin Timberlake Ziggo Dome Ticketmaster tickets via American Express

★★ Stappenplan Justin Timberlake Presale tickets kopen ★★

We kunnen ons voorstellen dat het onduidelijk is waar je precies je tickets voor Justin Timberlake kunt kopen in de presale van Ticketmaster. Daarom hebben we alle stappen onder elkaar gezet. Bemachtig snel jouw concertkaartjes!

 1. Zorg dat je een American Express Flying Blue Silver creditcard hebt
  De American Express Silver creditcard is het eerste jaar gratis. Je kunt de creditcard weer op tijd opzeggen waardoor je niet voor het 2e jaar betaalt. Aanvragen kan even duren, dus zorg dat je dit z.s.m. gedaan hebt.
 2. Selecteer kaarten bij de TicketMaster Presale
  Selecteer op de website van Ticketmaster de concert kaarten die je graag wil kopen. Je dient op het eind een account aan te maken bij Ticketmaster of in te loggen met je bestaande account.
 3. Afrekenen met American Express
  Je kunt bij de American Express Presale van de Justin Timberlake concerten alleen met American Express creditcard betalen. Hier kan je niet omheen. Heb je nog geen American Express creditcard? Deze creditcard is gratis aan te vragen.

Presale tickets met American Express voor Justin Timberlake

Justin Timberlake Ticketmaster presale tickets via American Express6

Exclusive presale tickets voor Justin Timberlake via American Express.
Bron coverfoto: Flickr.com by Gage Skidmore under Creative Commons License

Hiervoor heb je wel een American Express creditcard nodig. Met deze creditcard krijg je vaak voorrang op tickets bij TicketMaster voor concerten van jouw favoriete artiest via de American Express Invites.

Zo ook bij deze twee concerten van Justin Timberlake in Nederland. Als kaarthouder van American Express kan je al één dag eerder in de presale, tickets kopen voor de ‘Man of the Woods’ tour van Justin Timberlake

Via deze speciale site kan je ook kaarten kopen met een parkeerkaart inclusief of een limited edition album met handtekening van artiesten zoals Justin Timberlake. Nog geen American Express credit card? Geen probleem, bekijk dan onze creditcard vergelijking.

Wil je de dus heel graag naar het voormalig lid van de boyband *NSYNC, dan weet je zeker dat je via de American Express presale goede tickets kunt kopen voor Justin Timberlake.

Voorverkoop tickets Justin Timberlake via American Express creditcards

Met de Ticketmaster ‘American Express Invites’ heb je de mogelijkheid om 24 uur tot wel 72 uur voor de officiële verkoop je concertkaartjes voor bijvoorbeeld artiesten als Justin Timberlake te bemachtigen. Dit heeft twee voordelen;

Met de American Express Invites sta je niet meer in de digitale wachtrij voor het concert van Justin Timberlake.

1. Je komt gegarandeerd in het bezit van een geldig toegangsbewijs van het concert van artiesten zoals Justin Timberlake.

2. Je hebt ook nog eens eerste keuze uit een zit- of staanplaats.

De enige uitzondering is ‘de pit’ net voor het podium. Deze locatie is bijna altijd exclusief voor de fanclub leden van artiesten zoals Justin Timberlake.

Gegeven dat dit nog geen 5% van het totale aanbod van concertkaartjes betreft, heb je dus altijd keuze uit 95% van het aanbod. Vraag dus een gratis creditcard aan en bestel jouw tickets!

 

Presale tickets Justin Timberlake kopen via American Express

Zoals je hieronder kunt zien variëren de prijzen van tickets voor het concert van Justin Timberlake in de Ziggo Dome en de Gelredome van € 49,50 tot € 135 per ticket. Let op dat boven op deze prijs nog ‘servicekosten’ komen. Tickets in de presale van American Express voor Justin Timberlake zijn overigens niet duurder dan reguliere tickets, waarvan de kaartverkoop pas later van start gaat.
Justin Timberlake Ticketmaster presale tickets via American Express5

Toegang tot de Ticketmaster ‘American Express Invites’ voor concerten.

Het verkrijgen van toegang tot de Invites van American Express voor artiesten zoals Justin Timberlake is kinderlijk eenvoudig, je moet een American Express creditcard hebben én het concertkaartje afrekenen met deze kaart. Dat is alles! Sterker nog; je ontvangt een paar dagen voor de voorverkoop zelfs een alert via de e-mail van American Express met de aankondiging van de Presale.

Het aanvragen van de American Express creditcard kan hier. In het bezit zijn van een creditcard is altijd handig, maar met deze kaart van American Express heb je dus daadwerkelijk grote voordelen bij concerten. Daarnaast zijn nog een aantal voordelen van deze (gratis) creditcard:

Justin Timberlake Ziggo Dome Ticketmaster tickets via American Express

 • 1e jaar gratis, dus geen kaartbijdrage (wel op tijd opzeggen).
 • Per jaar opzegbaar, dus ook na 1 jaar.
 • Ticketmaster American Express Invites, toegang tot de voorverkoop van uitverkochte concerten.
 • Gratis reisongemakken verzekering voor tijdens een reis of vakantie
 • Voor elke uitgegeven euro ontvang je Membership Rewards spaarpunten (bij een Green Card van AMEX)
 • Flying Blue frequent flyer miles van Air France-KLM (bij een co-branded Flying Blue Card van AMEX)

Overzicht van de verschillende Justin Timberlake presale tickets via American Express en Ticketmaster

Justin Timberlake Man of the Woods tour Ticketmaster tickets via American Express3