Creditcard voordelen: ontdek onze top 5!

Creditcard voordelen: ontdek onze top 5!
Algemeen

Creditcard voordelen zijn er meer dan voldoende, maar welke voordelen worden door de gebruikers van creditcards nu als meest belangrijk ervaren? Wij zorgen het voor je uit. Hieronder vind je de top 5 belangrijkste creditcard voordelen.

 1. Overal ter wereld betalen
  Eén van de belangrijkste creditcard voordelen is wel dat het overal ter wereld een geaccepteerd betaalmiddel is. Ga je op vakantie naar de andere kant van de wereld? Je kunt gegarandeerd gebruik maken van je creditcard voor het doen van je betalingen.
 2. Gebruiken als borg
  Een creditcard kun je in diverse situaties als borg gebruiken. Met een pinpas is dit niet mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld in diverse hotels verblijven zonder iets te betalen tot het einde van je trip. In dit geval geef je je creditcard af als borg, zodat het hotel de kosten gewoon af kan schrijven als je zelf niet betaalt. Zo hoef je niet alles direct te betalen op het moment dat je het gebruikt of bestelt.
 3. Makkelijker achteraf betalen
  Voor veel mensen is één van de belangrijkste creditcard voordelen dat je achteraf kunt betalen. Soms is het prettig wanneer je gewoon een bedrag kunt uitgeven wat je nog niet in je bezit hebt, bijvoorbeeld omdat je salaris laat is. Met je creditcard kun je gewoon betalen en je betaalt de rekening achteraf.
 4. Je aankopen zijn verzekerd
  Al je aankopen zijn verzekerd wanneer je deze met een creditcard betaalt. Laat je iets bezorgen en blijkt het product bij bezorging kapot te zijn? Dan is de schade verzekerd als je met je creditcard hebt betaald. Check wel altijd in de voorwaarden hoe de verzekering precies geregeld is, want dit is niet overal gelijk. Aankopen met prepaid creditcards zijn meestal niet verzekerd.
 5. Eenvoudig online shoppen
  We kopen steeds meer bij online winkels in het buitenland. Helaas bieden niet al deze internationale webwinkels de optie om met iDEAL te betalen. Vaak is alleen PayPal of een creditcard mogelijk. Je kunt met een creditcard dus makkelijk overal online shoppen.

Wil jij ook profiteren van de creditcard voordelen?

De creditcard voordelen bieden je optimaal gemak. Wil jij hier ook van gaan genieten? Dan kun je bij ons natuurlijk makkelijk ontdekken welke creditcard het best bij jou past.