Hoe lang duurt een creditcard aanvragen

Lees hier alles over het proces van een creditcard aanvragen, hoe lang een creditcard aanvraag minimaal duurt, en of een spoedaanvraag voor een creditcard mogelijk is (soms wel!).

Hoe kan je een creditcard aanvragen?

Met spoed een creditcard aanvragen is in sommige gevallen mogelijk.

Hoe kan ik een creditcard aanvragen?

Een creditcard, ook wel kredietkaart genoemd, komt goed van pas: voor het pinnen in binnen- en buitenland, voor online betalingen en voor vele andere zaken. Kortom, het mag eigenlijk niet in je portemonnee ontbreken. Maar hoe kan je een creditcard aanvragen en hoe lang duurt een creditcard aanvraag?

Online creditcard aanvragen

  • Bij de bank: Via deze optie kun je snel creditcard aanvragen, met een paar klikken op de knop is het geregeld. Het enige dat je hoeft te doen, is het aanvraagformulier op de website van je bank invullen. Alleen als de bank extra informatie nodig heeft zul je langs moeten komen voor een afspraak.
  • Bij een creditcardmaatschappij: Je kunt ook kiezen voor een creditcard van American Express credit card of VISA, deze kun je aan elk willekeurige bankrekening koppelen. Deze aanvraag gebeurt via de website van de aanbieder.

Afspraak op kantoor

  • Als je liever wat meer informatie krijgt, is het verstandig om de creditcard bij het kantoor van je bank aan te vragen. Hou er rekening mee dat de bank de volgende gegevens van je nodig heeft: informatie over je baan (inclusief maandelijkse inkomsten), andere inkomsten en informatie over hypotheken, leningen en lasten vanwege bijvoorbeeld kinderen. Je wil een creditcard aanvragen – maar hoe lang duurt het?

Creditcard aanvragen

Hoe lang duurt een creditcard aanvragen? Ongeveer twee weken. Kies je voor een American Express credit card, een VISA creditcard of toch een MasterCard? In elk geval ben je met elke kredietkaart verzekerd van snelle, online betalingen en een garantie op je aankopen. Wil je een gratis creditcard aanvragen? Vergelijk alle creditcards en vraag direct een creditcard aan. De meeste kredietkaarten zijn het eerste jaar zelfs gratis!

Hoe lang duurt een creditcard aanvragen?

Een creditcard aanvraag duurt ongeveer twee weken. Het liefst wil je snel een creditcard regelen. Het proces duurt zo lang omdat de opgegeven informatie nauwkeurig wordt gecontroleerd. Daarna moet de kaart nog worden geproduceerd en geactiveerd. Snel creditcard regelen? Kijk dan onder het kopje ‘ met spoed creditcard aanvragen’.

Het aanvragen zelf neemt via de website slechts 5 minuten in beslag, zowel voor de aanbieders Mastercard, VISA en American Express.

Daarna moeten alle gegevens worden gecontroleerd en moet de kaart worden geproduceerd en geactiveerd. Hoewel je zelf niets hoeft te doen, is het wel handig om rekening te houden met deze aanvraagtermijn. Direct aanvragen?

Met spoed een creditcard aanvragen

Een spoed creditcard aanvraag is niet moeilijk.

Spoed creditcard aanvragen

Soms is er geen tijd om twee weken te wachten, dus wil je weten hoe werkt creditcard aanvragen spoed? Dit is mogelijk, maar hiervoor moet je wel een extra stap ondernemen.

De aanvraag begint in elk geval online, omdat dit het snelste is. Vervolgens bel je naar de aanbieder van de creditcard om aan te geven dat het om een spoedsituatie gaat. Op deze manier kan het proces vaak met een week versneld worden.

Vanwege de uitmuntende klantenservice van American Express heb je het meeste kans op een spoed creditcard bij American Express. Dit is de snelste creditcard aanvraag mogelijk. Bekijk ook waar je kan betalen met American Express in Nederland. 

Photos designed by Freepik
Photos designed by Freepik

Online Creditcard Aanvragen

American Express Flying Blue

American Express Flying Blue Silver Card Aanvragen

ANWB Creditcards – Nu met 50% Korting

ANWB Creditcards met 50% korting

MasterCard Classic Card


VISA World Card


Laatste nieuws

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een creditcard

10/08/2020

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een creditcard In steeds meer portefeuilles vinden we va

Gratis creditcards worden steeds populairder

10/08/2020

Gratis creditcards worden steeds populairder Een gratis creditcard is erg handig voor het doen van