▷Gratis creditcard aanvragen bij 5 aanbieders [TIP] | CardGuide

Gratis creditcard aanvragen [TIP]

Gratis creditcard nodig? In dit artikel geven we een overzicht van alle mogelijkheden. Betalen voor een creditcard is niet nodig. Vergelijk de gratis creditcards en vraag direct een nieuwe creditcard aan.

Gratis creditcard

Bijenkorf_onlinewerving1_250x250 Image Banner 250 x 250 Een losse creditcard gratis aanvragen is zeer gemakkelijk en kan via je eigen bank of via een creditcardmaatschappij. Een andere oplossing is een branded creditcard. Een branded creditcard is een zeer betaalbaar alternatief voor de gratis creditcard. Branded creditcard worden uitgegeven door grote bedrijven, zoals Bijenkorf. Een veelgebruikte branded creditcard is de Bijenkorf creditcard.

1e jaar gratis creditcard

Bij veel creditcards betaal je het eerste jaar geen kaartbijdrage. Een voorbeeld is de Flying Blue Silver Card van American Express. Deze creditcard kun je het eerste jaar volledig kosteloos proberen. Door elk jaar op tijd op te zeggen en over te stappen is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van veel creditcard. Een nadeel van deze methode is wel dat je elk jaar een nieuwe creditcard moet aanvragen.

Je kunt het elk jaar overstappen naar een andere creditcard goed vergelijken met het veranderen van energieleverancier. Zeker wanneer je een tijdelijke creditcard nodig hebt is een gratis creditcard de goedkoopste creditcard die je kunt aanvragen. Veel mensen maken al gebruik van deze truc en profiteren elk jaar van een gratis creditcard. Een gratis visa card is hier een voorbeeld van. Een visa card, ook gratis in het eerste jaar, vraag je aan via deze link.

Top 3 van meest gekozen gratis creditcards (1e jaar gratis):

Voor een compleet overzicht van de beste gratis creditcards kijk je op onze gratis creditcard vergelijkpagina. Op deze pagina vind je de top 5 creditcards die het eerste jaar gratis zijn. Vergeet niet voor het einde van je eerste jaar op te zeggen – anders is de kans groot dat je wel voor het 2e jaar betaalt. 

Geld ontvangen bij aanvragen creditcard

Geld-overboeken-van-creditcard-naar-bankrekening1Bij een aantal creditcards krijg je bij aanvraag een bepaald tegoed. Dit tegoed varieert tussen de €10,- en €25,- en kun je besteden met je nieuwe creditcard. Vaak betaal je bij deze aanbiedingen wel een jaarlijkse kaartbijdrage, maar door het tegoed is de kaart netto het eerste jaar gratis. Soms is de creditcard zelf ook gratis het eerste jaar, zodat je eigenlijk geld toe krijgt bij een creditcard!

Creditcards waar je gratis een tegoed krijgt:

Gratis creditcard aanvragen

Gratis een creditcard aanvragen is dus zeker mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld eens de gratis Visa kaart of de gratis MasterCard. Een echte aanrader is de gratis American Express Flying Blue Silver creditcard. Wil je eest nog alle creditcards vergelijken? Vergelijk alle creditcards en kies de kaart die het beste past bij jouw betaalgewoontes.

Photos designed by Freepik
Designed by Freepik

Online Creditcard Aanvragen

American Express Flying Blue

American Express Flying Blue Silver Card Aanvragen

ANWB Creditcards – Nu met 50% Korting

ANWB Creditcards met 50% korting

MasterCard Classic Card


VISA World Card


Laatste nieuws

Regel nu ook je IT-omgeving met een creditcard

06/30/2020

Het inzetten van managed services heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen. Maak jij

Apple Pay creditcard komen naar ons land

04/03/2020

De Apple Pay creditcard wordt wereldwijd al erg veel gebruikt. Nederlandse banken lopen wat dat betr

Actualiteit: Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 02/18/2020.