VISA CreditCards

Creditcardaanbieders en VISA

Er zijn niet alleen veel soorten creditcards, maar ook veel verschillende creditcardaanbieders. Hierbij kun je denken aan banken, maar ook andere financiële instellingen hebben een ruim aanbod aan creditcards. VISA is een grote en zeer bekende creditcardaanbieder. In dit artikel vind je meer informatie over VISA, of ga direct naar VISA Creditcards vergelijken.

Creditcards van Visa

Visa is wereldwijd de grootste aanbieder van creditcards en bestaat zelfs al langer dan de MasterCard. Voornamelijk in het buitenland loopt de VISA Creditcard, wat betreft kaartacceptatie, nog altijd voorop. Met de VISA Creditcard heb je de grootste kans dat je er mee kunt betalen.

Universeel betaalmiddel

Een Visa card is een universeel betaalmiddel waarmee je pas achteraf betaald. Dat is ook het verschil met een bankpas, bij betaling met een bankpas wordt het geld direct van de rekening afgehaald. Als je geld uitgeeft met je creditkaart heb je als het ware een tijdelijke lening bij VISA, zij schieten het bedrag tijdelijk voor. Aan het einde van de maand maakt de aanbieder een overzicht van alle betalingen die je hebt gedaan. Je krijgt hiervan de rekening en het bedrag wordt afgeschreven, dit bedrag kun je in één keer betalen en dan heb je geen extra kosten, wanneer je in termijnen wilt betalen dan wordt er extra rente berekend.

Verschillen vergelijken

Voor het vergelijken van verschillende VISA Card hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillende aanbieders, ga direct naar VISA Cards vergelijken of alle creditcards vergelijken.

Commecrical

You live in this word! You need VISA