Is Skrill Moneybookers betrouwbaar

Is Skrill Moneybookers betrouwbaar?

skrill-chkout_int_220x103

Moneybookers is een populaire internetdienst waarmee je veilig geld kunt versturen en ontvangen. De dienst is vergelijkbaar met Paypal en sinds kort ook in Ebay geïntegreerd.

Geschiedenis

Moneybookers is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en gelanceerd in 2002. Na 1,5 jaar hadden ze al 2 miljoen geregistreerde gebruikers. Begin 2010 stond de teller op 14,8 miljoen gebruikers. De huidige eigenaar van Moneybookers is Investcorp Technology Partners, de waarde van de betaaldienst wordt geschat op 365 miljoen pond.

Bankstatus

Moneybookers is geregistreerd als bank in het Verenigd Koninkrijk en heeft een licentie om binnen de EU financiële diensten te verlenen. De internetdienst wordt gereguleerd door de Financial Services Authority in het Verenigd Koninkrijk (registratienummer 12115607)

Extra identiteitscontrole

In tegenstelling andere online betaaldiensten vereist Moneybookers een identiteitscontrole om fraude tegen te gaan. Door de extra controlestappen is het maximumbedrag wat is over te maken naar anderen hoger dan bij vergelijkbare diensten.

Goedkope creditcard

Sinds enige tijd biedt Moneybookers ook een creditcard aan, die voor alle Europese klanten aan te vragen is. Het gaat hier om een prepaid creditcard, gekoppeld aan de Moneybookers rekening. Met de creditcard kunnen gebruikers online en offline betalen en geld pinnen. De goedkope creditcard is erg populair voor het boeken van tickets omdat je niet vast zit aan de maandelijkse kosten, maar wel erg handig is als je met vakantie gaat!.
Leer meer over deze creditcard op de Moneybookers Creditcard pagina.