Online Creditcard Aanvragen

Online een creditcard aanvragen: hoe doe je dat?

Een creditcard is een eenvoudig betaalmiddel: je betaalt met je kredietkaart en een maand later wordt het bedrag afgeschreven van je rekening. Maar hoe vraag je een creditcard aan? Je kunt naar de bank gaan, maar veruit de makkelijkste manier om snel een creditcardaanvraag in te dienen, is via internet. In dit artikel leggen we je uit hoe je snel en eenvoudig online je creditcard kunt aanvragen.

Jouw creditcard kiezen

Om de juiste creditcard te kiezen, is het handig om eerst creditcards te vergelijken. Dit kan online met behulp van onze vergelijking, maar ook hier moet je altijd goed op de voorwaarden en de kleine lettertjes letten. Heb je een creditcard gekozen die bij je past? Dan kun je vaak meteen online je creditcardaanvraag indienen.

Veilig een creditcard online aanvragen

Een creditcard aanvragen via internet is heel veilig. Je kunt eenvoudig en vaak in 5 minuten een online creditcardaanvraag doen door een aanvraagformulier in te vullen. De websites van creditcardaanbieders zijn beveiligd, dit kun je zien aan het slotje voor het webadres in je browser. De gegevens die je invult worden versleuteld, dus je loopt tijdens het online aanvragen van je creditcard geen enkel risico!

Wat gebeurt er na de online creditcardaanvraag?

Als je (online) een creditcard aanvraagt, wordt er eerst nagegaan of je geen negatieve BKR-codering hebt. Dit is eigenlijk best logisch: als je een creditcard gebruikt, leen je voor een korte periode geld. De creditcardmaatschappij wil graag de garantie hebben dat je de maand erop je creditcardrekening kunt betalen. Als je bent goedgekeurd als nieuwe creditcardhouder, ontvang je binnen een paar dagen de creditcard per post. Deze moet je dan nog activeren, waarvoor je ook een brief krijgt met instructies. Als de kaart eenmaal geactiveerd is, kun je hem direct gebruiken!

Online creditcard aanvragen in 5 stappen!

Een creditcard online aanvragen doe je dus in een paar stappen:

  • kies de creditcard die je wilt met behulp van ons creditcard overzicht of creditcards vergelijker
  • ga naar de (beveiligde) website van de aanbieder
  • vul online het aanvraagformulier in: je aanvraag wordt getoetst en je ontvangt hierover bericht
  • binnen een paar dagen kun je je creditcard thuis verwachten
  • activeer je nieuwe creditcard en hij is klaar voor gebruik!