Membership Rewards

Reward credit cards

Betalen met je creditcard is enorm handig. Je kunt er haast overal mee terecht en het benodigde geld wordt je tijdelijk voorgeschoten. Schaf je in de winkel een leuk artikel aan, dan gebruik je jouw creditcard dus met plezier. Maar bij het betalen met je creditcard is er nog een andere oorzaak die een lach op jouw gezicht kan toveren: als je de juiste creditcard bezit, spaar je automatisch waardevolle punten!

Membership Rewards van American Express

Het meest bekend zijn de spaarpunten van American Express. Zodra je over een creditcard van deze maatschappij beschikt, is het zaak om je direct aan te melden bij het Membership Rewards spaarpuntenprogramma van American Express. Vanaf dat moment wordt elke euro die je met je creditcard betaalt, beloond met een Membership Rewards spaarpunt. Dat is nog eens verwennerij! Niet eens zo onverwacht eigenlijk bij American Express, dat al haar creditcards in eigen beheer uitgeeft en hierdoor bekend staat om haar uitstekende service.

Spaarpunten besteden  bij American Express

Ben je eenmaal bij het spaarpunten programma van American Express aangemeld, dat kun je inloggen op de verleidelijke online catalogus. Geniet van alle cadeaus die je voor je spaarpunten krijgt en kies hier met je Reward punten voor reizen, winkelen of giftcards van bekende winkels. Maar de keuze blijft niet alleen tot deze online catalogus beperkt, ook het overboeken van je punten naar loyaliteitsprogramma’s van andere bedrijven is zo gebeurd.

Sparen op de Bijenkorf creditcard

Niet alleen American Express biedt een vrolijk programma met spaarpunten aan. Ook de Mastercard van de Bijenkorf biedt deze mogelijkheid. Bij de Bijenkorf hangt de snelheid van sparen af van het type Bijenkorf creditcard dat je hebt. Zo spaar je met een Silver Card één punt per uitgegeven euro en met een Black Diamond Card zelfs twee. Deze euro’s moeten wel bij de Bijenkorf zijn besteed. Betaal je met je Bijenkorf creditcard in andere winkels, dan spaar je per vijf uitgegeven euro’s steeds één punt. Gespaarde punten zijn geldig op het hele Bijenkorf assortiment. Ook kun je ze besteden in de webshop op Bijenkorf.nl.

Geld terug bij elke besteding

Zoeken we nog wat verder naar voorbeelden, dan stuiten we op de  EuroClix Mastercard. Bij deze creditcard geen uitgebreid bonuspunten programma, maar gewoon op al je aankopen 0,5 procent cashback. Trek je jouw creditcard bij flink wat aankopen uit je portemonnee, dan levert dit je dus al gauw een leuke korting op. Je krijgt deze cashback zowel op aankopen die je in gewone winkels doet, als op al je aankopen online. Het uitgangspunt bij deze creditcard is heel eenvoudig: de jaarbijdrage is laag, de kaart biedt wereldwijd betaalgemak en elke 100 euro besteding levert je 50 cent cashback op.

ANWB VISA op cashback websites

Ook cashback websites zijn steeds meer in opkomst. Ze staan los van de creditcard maatschappijen maar belonen soms het bezit van een bekende creditcard. Zo kun je geregeld met je ANWB VISA creditcard bij deze websites terecht. Door te betalen met je ANWB VISA creditcard verdien je spaarpunten voor een aantrekkelijke cashback.