Creditcard BKR Notering

Een creditcard met BKR notering

Een creditcard aanvragen met een BKR notering is niet makkelijk. Met een negatieve codering bij het Bureau Krediet Registratie zullen creditcardmaatschappijen vaak beslissen om je niet te accepteren als klant. Zij schatten het risico dat u niet meer terug kunt betalen te groot in. Wil je toch een creditcard met BKR notering? Dan kun je proberen je BKR notering te laten verwijderen of gebruik maken van een prepaid creditcard.

PrePaid creditcard (Geen BKR controle!)

moneybookers-mastercard
De prepaid creditcard is aan een opmars bezig in Nederland. Dat is niet zo gek, want hij biedt de voordelen van een creditcard zonder de nadelen er van. Een prepaid creditcard is eigenlijk een debit card en wordt aangeboden door de grote organisaties zoals MasterCard en Visa. Je stort zelf geld op de kaart, waarover je een aantrekkelijke rente ontvangt. Als de kaart eenmaal is ‘opgeladen’ kun je hem gewoon gebruiken als een creditcard. Je kunt er bijvoorbeeld hotels mee reserveren of betalen in het buitenland.

Je BKR notering verwijderen

Bij iedere bank in Nederland kun je een aanvraag doen om je BKR gegevens in te zien. In dit gegevensoverzicht staan al je geregistreerde kredietgegevens en noteringen. Je kunt hier ook zien welke schuld een negatieve BKR notering heeft veroorzaakt. Is de BKR notering onterecht? Neem dan contact op met het bedrijf wat deze notering aangemeld heeft. Is BKR notering terecht? Probeer ook dan een aanpassing van de codering met het bedrijf te bespreken. Bijvoorbeeld door een betalingsregeling af te spreken.

Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ‘opschonen’ van je BKR notering. Kijk echter wel uit voordat je hiermee in zee gaat, niet al deze bedrijven maken de resultaten waar die ze beloven.

GWK Passport PrePaid
GWK Passport PrePaid
Jaarbijdrage: €9,95 Bestedingslimiet: €n.v.t. Verzekering: n.v.t. dagen

MasterCard Prepaid
MasterCard Prepaid
Jaarbijdrage: € 14,95 Bestedingslimiet: Geen! Verzekering: 180 dagen

Money2Go MasterCard
Money2Go MasterCard
Jaarbijdrage: €19,95 Bestedingslimiet: €n.v.t Verzekering: Geen dagen

Moneybooker / Skrill PrePaid MasterCard
Moneybooker / Skrill PrePaid MasterCard
Jaarbijdrage: €10 Bestedingslimiet: €n.v.t. Beste PrePaid Card

VIABUY PrePaid MasterCard
VIABUY PrePaid MasterCard
Jaarbijdrage: €19,90 Bestedingslimiet: €n.v.t Verzekering: Geen dagen