Anonieme Creditcard

Genieten van vrijheid met een anonieme creditcard

Wil je een creditcard aanvragen, dan heb je ruim de keuze. American Express, VISA en Mastercard zijn bekende dienstverleners en zij geven een grote verscheidenheid aan creditcards uit.

Financiële vereisten bij een gewone creditcard

Natuurlijk moet je voor een creditcard aan bepaalde inkomenseisen voldoen. Vraag je hem aan via je bank, dan zal er maandelijks een inkomen op je bankrekening worden verwacht. Het gebruik van je bankrekening moet op orde zijn en je gegevens worden gecheckt bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Is alles in orde, dan ontvang je een creditcard op naam die gekoppeld is aan je bankrekening.

Eenvoudig een prepaid creditcard aanvragen

Maar het kan ook anders. Misschien wil jij niet dat jouw naam op je creditcard staat en zit je ook niet te wachten op een koppeling met je bankrekening en een check bij het BKR. Geen probleem, dan is er voor jou de anonieme PrePaid Creditcard. Aanvragen is heel eenvoudig. Dit komt doordat je het saldo op deze creditcards vooraf betaalt. Je PrePaid Creditcard kun je gebruiken tot het saldo op is. Daarna waardeer je hem online gewoon weer op.

De voordelen van een anonieme creditcard

Zie jij ook de voordelen? Een PrePaid Creditcard is volstrekt anoniem, omdat hij niet aan je bankrekening is gekoppeld en ook niet jouw naam draagt. Bij het doen van aankopen blijven al je gegevens dus privé.
Maar een PrePaid Creditcard heeft ook nog andere voordelen. Zo kun jij je nooit vergissen in je uitgavengrens. Je hebt immers het saldo dat je kunt uitgeven eerst op je anonieme creditcard gestort. Het gevaar van (ernstige) overschrijding dat houders van een gewone creditcard lopen, doet zich bij de PrePaid Creditcard gewoon niet voor. Zit jij misschien nog met een onopgelost schuldenprobleem? Ook dan kun jij toch heel gemakkelijk aan een PrePaid Creditcard komen. Dat is wel zo praktisch voor bijvoorbeeld de benodigde aankopen online.

Ook een paar nadelen

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen. Je kunt met je PrePaid Creditcard nooit rood staan, dus als je door je saldo heen bent houdt het doen van aankopen ook echt op. Een auto huren is met een PrePaid Creditcard niet altijd mogelijk en ook de tolwegen in Frankrijk kun je er niet mee betalen.  Aan jou de afweging hoe belangrijk jij deze beperkingen vindt.

Voor aanschaf de CreditCards vergelijken

Een PrePaid Creditcard biedt je in verreweg de meeste gevallen hetzelfde bestedingsgemak als de andere creditcards. Je kunt er wereldwijd mee betalen en ook op internet telt je PrePaid Creditcard gewoon mee. De kosten voor het aanhouden ervan zijn laag. Ook dat voordeel komt er dus nog bij. Doordat je met een PrePaid Creditcard nooit rood kunt staan, word je ook niet getroffen door de hoge rentes die in zo’n geval gelden.
Voordat je jouw anonieme creditcard aanschaft, is het verstandig om eerst de verschillende CreditCards te vergelijken. Sommige PrePaid Creditcards bieden bijvoorbeeld een aankoopverzekering en in weer andere gevallen krijg je met je creditcard een korting bij de webshop!