American Express creditcards

Creditcardaanbieders en American Express

Er zijn niet alleen veel soorten creditcards, maar ook veel verschillende creditcardaanbieders. Hierbij kun je denken aan banken, maar ook andere financiële instellingen hebben een ruim aanbod aan creditcards. American Express is een grote en zeer bekende creditcardaanbieder. In dit artikel vind je meer informatie over American Express, of ga direct naar American Express Creditcards vergelijken.

De creditcard van American Express

Voor de American Express creditcards is een beperkte acceptatie geldig. Veel winkels en webwinkels accepteren namelijk geen American Express creditcard in Nederland. Ook in veel andere landen wordt deze creditcard helaas niet geaccepteerd.

Goede service

American Express heeft de beste service en voorwaarden in vergelijking tot MasterCard en VISA. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch sparen voor ‘Award Punten’, deze punten kun je inwisselen voor leuke geschenken, maar ook voor bijvoorbeeld Vliegreizen en zonvakanties.

Geen limit

Uitzonderlijk bij AmEx is ook de hoge bestendigs limit, of in veel gevallen zelfs helemaal geen limit. Hou er wel rekening mee dat je het bedrag dat je uitgeeft met je AmEx Card aan het eind van de maand van je rekening zal worden afgeschreven.

Verschillen vergelijken

Voor het vergelijken van verschillende VISA Card hebben wij een overzicht gemaakt van de verschillende aanbieders, ga direct naar American Express Cards vergelijken of alle creditcards vergelijken.

Commercial

American Express, Don’t Leave Home Without It