GWK Passport PrePaid

GWK PrePaid Cash Passport

Wisselkantoren
Als je wel eens op vakantie bent geweest en geld heb moeten wisselen, of geregeld op een vliegveld komt dan herken je GWK Travelex vast wel. GWK Travelex het bedrijf achter de wisselkantoren die je tegenkomt in meer dan 100 landen over de hele wereld. Sinds kort bied dit bedrijf ook een eigen PrePaid Mastercard met de naam ‘Cash Passport’ waarmee je wereld wijd kunt betalen.

Cash Passport
Net als andere PrePaid creditcards is deze creditcard wereldwijd te gebruiken in winkels, restaurants en bij geldautomaten met het MasterCard logo. En omdat een PrePaid card niet aan je banklening is gekoppeld is het gebruik ervan extra veilig.
Cash Passport is in Nederland bij alle vestigingen van GWK Travelex verkrijgbaar, of nu direct online te bestellen met hoge korting.

Voordelen

  • PrePaid betaal gemak, weet wat je uitgeeft
  • Geen BKR controle en dus voor iedereen aan te vragen
  • Saldo en transactie online te bekijken
  • Card ook oplaadbaar bij één van de GWK kantoren in Nederland

Overboeken
Het overboeken van geld van je spaar of betaalrekening kan enkel door middel van een reguliere overboeking. Bij andere verglijkbare karten, zo als die van Moneybooker en Neteller kun je het saldo ook opladen met behulp met verschillende (gratis) betaaldiensten waaronder; iDeal, Directe overboeking, Giropay en Instant Bank waardoor deze net wat handiger zijn in gebruik.

Gegevens:
GWK Passport PrePaid
Jaarbijdrage: €9,95
Bestedingslimiet: €n.v.t.
Verzekering: n.v.t. dagen
Rente: €n.v.t.
Wisselkoersopslag: €4%

Direct aanvragen
Meer informatie

GWK Passport PrePaid