Bijenkorf Creditcard

Bijenkorf Creditcard

Warenhuis De Bijenkorf
Een creditcard van warenhuis De Bijenkorf lijkt in eerste instantie misschien een wat vreemde keuze maar dit is zeker een interessante Card. De Bijenkorf Card is een echte creditcard waarmee je net als bij alle andere Mastercards wereldwijd kunt betalen, geld kunt opnemen en online kunt shoppen.

Card Memberships
Deze card maakt gebruikt van ‘Memberships’, afhankelijk van hoe vaak en waar jij de card gebruikt krijg je automatisch een membership toegewezen.
Store Member – Als je de Card alleen gebruikt binnen de Bijenkorf bent je Store Member. Aan het Store membership zijn geen kosten verbonden maar je profiteert wel van alle voordelen.
Platinum Member – Gebruik je de creditcard ook buiten de Bijenkorf, dan word je automatisch Platinum Member. Vanaf dat moment is de card niet meer gratis en betaal je een jaarlijkse bijdrage.
Diamond Member – Met een hoog bestedingspatroon kun je Diamond Member worden. Hiervoor moet je in twee achtereenvolgende jaren €2.000,- binnen de Bijenkorf besteden of €7.500 in totaal. Met dit membership betaal je geen jaarlijkse bijdrage.

Punten Sparen
Deze kaart is zeer royaal met het belonen van uitgaven, ook voor diegene met het kosteloze Store Membership. Voor uitgaven binnen de Bijenkorf ontvang je voor elke twee euro die je besteed 1 punt, dit komt neer op een cashback van 2,5%! Voor elke euro die je besteed buiten de Bijenkorf krijg je 1 punt, wat neerkomt op een cashback van 1,25%. Stel je geeft €10.000 uit per jaar dan komt dat neer op een cashback van €125 tot €250 euro. De behaalde punten zijn enkel binnen de Bijenkorf te besteden.

Pluspunten

  • Snel punten sparen, hoge cashback!
  • Lage jaarlijkste kosten, en bij het Store of Diamond Membership helemaal geen jaarlijkste kosten
  • Goede verzekering, tegen meerprijs ook aanvullende verzekeringen
  • Gespreid betalen, de mogelijkheid om ineens of gespreid terug te betalen
  • Direct Bijenkorf Member
  • Gratis het Bijenkorf Magazine in de bus

Favoriete CreditCard
Onze favoriete kaart voor mensen die graag winkelen bij de Bijenkorf. Deze creditcard laat andere kaarten in hetzelfde prijssegment wat betreft de kosten en de snelheid waarmee je punten spaart ver achter zich. Bovendien ben je met de Bijenkorf Card direct Member van de Bijenkorf waarmee je profiteert van verschillende voordelen, privileges, primeurs en kortingsacties.

Extra Cashback bij MasterCard
De Bijenkorf Card is een MasterCard en MasterCard biedt Members cashback korting via de website haalmeeruitjecard.nl. Daarmee krijg je voortaan geld terug op al jouw aankopen bij meer dan 400 webwinkels waaronder Bol.com, Zalando en de Bijenkorf Online.

Gegevens:
Bijenkorf Creditcard
Jaarbijdrage: €12,5
Bestedingslimiet: €2500
Verzekering: 180 dagen
Rente: €15,00%
Wisselkoersopslag: €1,85% binnen EU, 2% buiten EUDirect aanvragen
Meer informatieBijenkorf Creditcard