ANWB Visa CreditCard

ANWB Visa creditcard beste koop Consumentenbond
Om de paar jaar houdt de consumentenbond een grote creditcard test waarbij ze alle creditcards van Nederland met elkaar vergelijken. In de laatste editie van de test komt de ANWB creditcard van Visa als beste uit de bus.

Als beste getest door de Consumentenbond
Volgens de Consumentenbond heeft de ANWB Visa Card de beste prijs- kwaliteitverhouding. Daar kunnen wij ons in vinden. Niet alleen is de creditcard goedkoop (zelfs gratis tot je eerste gebruik) ook de voorwaarden en extra services zijn goed in orde. De Consumentenbond geeft de creditcard een dikke voldoende op het gebied van veiligheid en voor de voorwaarden bij verlies en diefstal.

Pluspunten ANWB Visa Card

  • Als beste getest
  • Mogelijkheid tot gespreid betalen
  • Goede Aankoopverzekering
  • Lage kosten
  • Slechts één maand opzegtermijn
  • Altijd inzicht in uw uitgaves

Alleen voor ANWB-leden
Je moet helaas wel lid zijn van de ANWB om de creditcard te kunnen aanvragen. Ben je dat niet, dan gaat deze ANWB creditcard aan je neus voorbij. Voor niet-ANWB-leden is er een alternatief, in dezelfde test kreeg de Visa Green Card een goed rapportcijfer van de Consumentenbond. De voorwaarden zijn bijna gelijk aan die van de ANWB creditcard en de Visa Greencard is met zijn CO2-compensatie ook nog eens een duurzame creditcard. Ben je geen lid van ANWB? Dan is de Visa Greencard een goed alternatief.

Gegevens:
ANWB Visa Card
Jaarbijdrage: €12
Bestedingslimiet: €2500
Verzekering: 180 dagen
Rente: €15,00%
Wisselkoersopslag: €2,00%

Direct aanvragen
Meer informatie

anwb-visa-creditcard