AmEx Platinum Card

American Express Platinum Card
Dit is de meest exclusieve American Express Card die je zonder uitnodiging kunt krijgen. Met een prijskaartje van 700 euro per jaar is dit zeker geen goedkope kaart, maar hier krijg je dan ook wat voor terug!

Cadeaus
Elk jaar krijg je een Travel ter waarde van 150 euro, daarmee krijg je toch al wat terug van de jaarlijkse bijdrage. Daarnaast krijg je direct 20.000 Punten Cadeau. Oftewel je kunt gelijk wat uitzoeken van de Membership Rewards shop.

Verzekering
Je krijgt een Platinum Verzekering, de kaart  verzekerd alles wat je je maar kunt bedenken, hij voorziet je onder andere van een doorlopende reis- en annuleringsverzekering, een aankoopverzekering van 240 dagen en een niet goed geld-terug-garantie van 90 dagen.

Pluspunten

  • Gratis Extra Kaarten, 1 extra Platinum card en 4 extra Gold kaarten voor familie of vrienden.
  • Lounge Toegang, Toegang tot 1200 airport lounges ter wereld.
  • Lifestyle Service, een telefonische assistent die je kan ondersteunen met het vinden en reserveren van een restaurant, of het boeken van een vlucht.
  • Een cadeaubon ter waarde van 150 euro
  • Doorlopende reisverzekering
  • Geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet

Alternatief
Vanwege de prijs is deze creditcard zeker niet voor iedereen weggelegd, maar voor degene die Airport Lounge toegang willen en niet aan KLM of Air France verbonden willen zijn is dit een goed alternatief voor de Flying Blue Platinum Card. Met de bon van 150 euro die je jaarlijks krijgt ontgaan de kosten van de 2 kaarten elkaar niet zoveel. Heb je geen airport lounge toegang nodig, of slechts beperkt dan is de Gold Card wellicht een betere keuze.

Gegevens:
American Express Platinum
Jaarbijdrage: €700
Bestedingslimiet: €geen
Verzekering: 240 dagen
Rente: €nvt
Wisselkoersopslag: €2,30%

Direct aanvragen
Meer informatie

American Express Platinum Card